TooManyLeftHands

Det hele startede for 6 år siden, da TooManyLeftHands indgik et væddemål med nogle danske DJ-kollegaer.

Duoen ville udfordre mentaliteten omkring det danske club-miljø, og mente at de med beslutsomhed og hårdt arbejde, kunne opnå store resultater. 6 måneder senere blev deres første udgivelse valgt som Ibiza Global Radios “Ibiza Anthem Of The Year”, hvilket placerede dem på radaren hos nogle af verdens største natklubber.

TooManyLeftHands har i dag vokset sig til et imponerende international club act, med mere end 600 shows i kalenderen, spillet over de sidste 4 år, fordelt på 28 lande.

Bl.a. har de spillet mainstageshows på Skandinaviens største elektroniske festival ”Summerburst”, i både Stockholm og Göteborg, lukke-settet på ”Smukfests” legendariske Bøgescene, Plænen i Tivoli i København, samt et mainroom show på verdens største natklub “Privilege” på Ibiza.

Den danske duo har samlet et massivt følge i hjemlandet og i nabolandene Sverige, Norge og Tyskland. For det hårde arbejde har de modtaget store priser for bl.a. “Årets DJ” til Danish Deejay Awards og Club Awards, samt vundet en DMA for “Årets Danske Clubnavn”.

Udover førnævnte priser har TooManyLeftHands modtaget en guldcertificering i Danmark, for monsterhittet “Too Young To Die”, og har i dag et samlet streamcount på Spotify, på mere end 40.000.000.

2017 singlen “Mad For It” modtog massiv radiosupport i udlandet, herunder fast høj-rotation på svenske P3, og i Danmark endte den som årets mest spillede danske single på to af de største kommercielle radiostationer; The Voice og Radio ABC.

Med de senest udgivne singler ”Naked”, ”On My Way” og “Dreamers” har duoen løftet barren endnu højere for sig selv, og generelt for dansk clubmusik.

Support: Leevi Leroux, Hor!zon & Philip Molenaar

Til at sørge for op- og nedvarmning til TooManyLeftHands har vi fundet 3 lokale, unge gutter. Bag navnene Leevi Leroux, Hor!zon og Philip Molenaar gemmer sig Ludvig, Simon og Philip, som trods deres unge alder (18-19 år), er nogle erfarne herrer, når det kommer at producere musik og tage ud som DJ’s. Der er derfor lagt i ovnen til feststemning fra start til slut.

Facebook event

TooManyLeftHands

Dato: fre 29 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 20:00
Forsalg 60,-
Køb billet
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej