Tone of Voice Orchestra

Hvem kan nu om dage finde på at starte et 10 personers band med folk fra mange hjørner af dansk musikliv, en helt igennem usædvanlig instrumentpark inkl. sækkepibe, 4 sangerinder og med dobbelt op på trommer? Det kan sanger/sangskriver Trinelise Væring og jazzsaxofonist/komponist Fredrik Lundin.

Dengang i det sene efterår 2017, hvor de samlede et stort band til en halv times workshopkoncert på en lille klubscene i Kødbyen, var det da også tænkt som et sjovt musikalsk engangsknald. Bandet og deres store lyd kunne knapt være i rummet og publikum blev fuldstændig blæst over ende – på den gode måde. Oplevelsen sad i kroppen på alle involverede i månedsvis, og det smagte af mere. De samledes derfor igen i december 2018, nu med et helt repertoire på hånden, og koncerter henover 2019 i udsigt. 2020 oprandt og herefter gik Tone of Voice Orchestra, som resten af musikmiljøet, så grueligt meget igennem……. Her 3 år og en pandemi senere, står de ikke desto mindre med et sprudlende, stort og farvestærkt band med adskillige koncerter bag sig og et debutalbum på vej.

Det smukke og det skære, det vilde og det voldsomme

I musikken blander Trinelise og Fredrik deres skandinaviske rødder med inspirationer fra bl.a. bulgarsk kvindekor, nordisk folkemusik, americana, nordafrikanske vibrationer, jazz og en række indie-folk og alternative popbands. Med de to komponister/kapelmestres letsindige omgang med genrer og et helt igennem uortodokst instrumentarium med 4 vokaler, sækkepibe, drejelire, cittern, violin, saxofoner og fløjter, kontrabas og 2 trommeslagere har Tone of Voice Orchestra fundet sin egen lyd og helt særlige bud på skandinavisk verdensmusik / indie-folk anno 2022. Med melodier, der ofte bæres af samtlige 4 kvinder i front må de engelsksprogede tekster naturligvis berøre både feministiske tematikker, hverdagens ulidelige lethed, kærligheden og det spirituelle. Tone of Voice Orchestra er et forrygende liveband. De har både festen og dybden. De har ørerhængerne, man vil skråle med på, beats’ne man ikke kan sidde stille til, det smukke og skære, det vilde og voldsomme.

Line up (album & live):
Vokaler – Lise Kroner, Maria Kynne, Tine Refsgaard og Trinelise Væring
Drejelire, sækkepibe, cittern – Christian Mohr Levisen
Violin – Emma Kragh-Elmøe
Saxofoner og fløjter – Fredrik Lundin
Kontrabas – Joel Illerhag
Trommer – Jesper Uno Kofoed og Anders Provis

Koncerten afholdes med ståpladser. 

Dato: tors 31 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 105,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej