Til Grin på Richter // Vært: Anders Fjelsted

Richter er stolte over at kunne invitere indenfor til premieren på “Til Grin På Richter” – Open mic den 23. februar 2023 kl. 19.00.

En open mic aften er komikernes træningsbane og her tester de deres jokes foran et veloplagt hverdagspublikum. På scenen kan du opleve alt fra nyere komikere, der øver sig til kendte komikere, der tester materiale til et kommende show.

Aftenens vært og hovednavn er den særdeles rutinerede komiker Anders Fjeldsted, der med sin 100% skudsikre stil og underspillede charme er et af de sikreste kort, man kan spille, når ALLE skal underholdes. Med mere end 20 år i stand-up har Anders Fjelsted prøvet det hele – og det kan mærkes, når han leverer et hylende morsomt og godt show. Hver gang!

Stemningen til en open mic er løssluppen, og som publikum ved du aldrig hvad du kan forvente – derfor er hver aften altid helt unik. Du kan opleve jokes, som du senere ser på tv – og du kan høre jokes, som aldrig bliver fortalt igen.

Louise Brink

Louise Brink har lavet stand-up siden 2018, hvor hun hurtigt beviste, at hun hører til på den danske stand-up scene.

Selvom Louise er ung, har hun fundet sin personlige stil, og personligheden skinner tydeligt igennem, når hun optræder. Med charme fortæller hun jokes, der ud fra hendes absurde syn på verden leveres energisk og medrivende.

Louise har varmet op for store navne som bl.a. Jonatan Spang og Linda P sant optrådt på Langelandsfestival 2019.

Emnemæssigt er hun ikke bange af sig, hvilket kan resultere i, at de ord, der kommer ud af hendes mund, ikke altid matcher hendes uskyldige udseende

Uanset hvad kan man være sikker på, Louise vil gøre sit bedste for, at det bliver kækt, originalt og ikke mindst sjovt.

Udover Anders Fjelsted og Louise Brink vil en god håndfuld upcoming stand-uppere gribe mikrofonen  – der bliver med andre ord nok at grine af denne aften, så kom og gør din torsdag lidt sjovere.

Arrangementet afholdes med unummererede siddepladser

Dato: tors 23 feb
Dørene åbner: 18:00
Showstart: 19:00
Forsalg 120,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej