Throw The Fight [US] // Support: Atena // Elwood Stray

Throw the Fight er tilbage! Kvartetten – Kade Kastelitz på vokal, Ryan Baustert på guitar, Kris Weiser på guitar og Jeff Baustert på trommer – udgav deres seneste album, ‘Settle Your Sins’, den 7. august 2020. De vendte tilbage til arbejdet med producere Carson Slovak og Grant McFarland, som bl.a. har arbejdet med August Burns Red, Polaris, Everclear, From Ashes to New. ‘Settle Your Sins’ er opfølgningen på ‘Transmissions’, som landede på Billboards Heatseekers-listerne. I 2021 udkom en akustisk EP, ‘Inside Out’, sammen med singlerne ‘Wake up’, ‘The Fallout’ og ‘Going Numb’.

Throw The Fights katalog når 650.000+ månedlige lyttere og de har over 65 millioner streams alene på Spotify – en utrolig imponerende bedrift for et uafhængigt rockband. Siden de ankom på scenen, har det Minneapolis-baserede band begivet sig ud på masser af nationale turnéer. De har været support på Bullet For My Valentine & Black Veil Brides på Monster Energy Outbreak Tour og som fast supportnavn til All That Remains i hele Canada.

Bandet har også finpudset sine liveshow ved at spille med Avenged Sevenfold, PapaRoach, Nonpoint, The Red Jumpsuit Apparatus med flere, og på festivaler som The Vans Warped Tour, Taste of Chaos, Rock Fest og Rock USA. Live er der hvor TTF virkelig kommer til live, og de har lagt utallige kilometer på landevejen og vundet nye fans over helt fra bunden ved at afprøve deres musik overfor nye mennesker på gammeldags manér: én by, én koncert og ét spillested ad gangen – og nu er turen kommet til Richter.

Aftenen åbnes med Atena og Elwood Stray.

Koncerten afholdes med ståpladser.

Dato: fre 28 apr
Dørene åbner: 18:00
Showstart: 19:00
Forsalg 140,-
Souvenirs
fre 24 mar
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej