Thorbjørn Risager & The Black Tornado

Aldrig tidligere i de 20 år bandet har eksisteret, har Thorbjørn Risager & The Black Tornado, det danske bluesrockband, haft så meget gang i karrieren som i 2023.

D. 16. august modtog de TO DMA’er, Bluesliveprisen og Årets danske bluesudgivelse, men kunne ikke engang komme til prisceremonien, pga at de var på vej til Joe Bonamassas blueskrydstogt i Middelhavet. Kun to døgn tidligere var de kommet hjem fra sin seneste USA-Canada-turné.

Denne sommer har de også spillet på Sweden Rock, som havde et publikum på 42.000, og på festivaler i Schweiz, Finland og Belgien. Til koncerten på Fabrik i Hamborg kom der 700 personer.

Det er alltid gået godt for bandet, men nu går det jo bedre end nogensinde. Efter titusindvis af kilometer på motorvejen og Autobahn, og tusindvis af timer i pladestudiet – nu kommer udbyttet!
De der har fulgt bandet gennem årene har set hvor de er på vej hen:
·    De har nu 570.000 lyttere og 3,6 millioner streams/år på Spotify, og 16.000 FB-følgere
·    Bandet har til dato spillet mer end 1300 koncerter i 24 lande.
·    Fine anmeldelser og airplay i både Europa, Nordamerika og Australien.
·    Publikumsfremmødet er større end nogensinde, og der kommer så mange forespørgsler at en god del af 2024 allerede er booket, i en række europæiske lande (15 stk i 2023)

GAFFA anmeldte det nye album ”Navigation Blues” med rubrikken ”Danmarks bluesband nummer 1 sparker amerikanske døre ind”, og det gjorde de jo faktisk. Og det er jo ikke ”kun” deres indspillede musik – med 20 millioner streams – men de har også samlet et trofast livepublikum, hvor mange har fulgt dem gennem årene, og rejser lang vej for at høre dem. Der er folk som har hørt dem snesevis af gange. Og hver gang bandet publicerer en ny tourplan eller video, spørger folk ”hvornår kommer I til… Australien/Californien/Memphis/North Mississippi?”

Apropos ”flow” – at de blev booket på Asiens største bluesfestival i 2015 i Indien med Buddy Guy som headliner var jo også et højdepunkt. Da de udgav deres 8. studiealbum for nylig var de lige blevet signet af pladeselskabet Provogue/ Mascot som også udgiver plader med Beth Hart, Joe Bonamassa, Walter Trout, hvilket har øget deres internationale gennemslagskraft yderligere.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 23 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 195,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej