The Schizophonics [US] // Support: President Fetch

Over de sidste par år har THE SCHIZOPHONICS opbygget et formidabelt ry som et eksplosivt live act. Ved at indskrive sig i den samme ustoppelige kombination af rock’n’roll-energi og showmanship, som gav næring til THE MC5 i Grande Ballrooms storhedstid, er deres vilde liveshows stærkt influeret af artister som James Brown, Iggy Pop, Jimi Hendrix, Little Richard og The Sonics.

Sanger og guitarist Pat Beers og trommeslager Lety Beers dannede bandet i San Diego i 2009 og har siden da spillet hundredevis af koncerter rundt om i hele verden. Udover at være et enestående liveband, som Shindig Magazine har beskrevet “Som at se en eller anden sindssyg hybrid af Wayne Kramer, James Brown og Den Tasmanske Djævel”, skriver The Schizophonics stærke ørehængere, du ikke kan stå stille til. Så kom og sving træbenet til en herlig aften i selskab med The Schizophonics på Richter.

Support: President Fetch

At påstå at President Fetch er en institution indenfor dansk punkrock, er en grov underdrivelse! I år fejrer de københavnske drenge nemlig deres 35 års jubilæum.
Man kunne fristes til at sige, at dette band er i deres tredje musikalske periode. Og denne periode går ikke på kompromis; som god rødvin er disse drenge blevet ældre og bedre! I Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé, og har man oplevet bandet vælte en scene bare en gang, så er man ikke i tvivl om deres power, rutine og potentiale.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 18 jun
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 140,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej