The Schizophonics [US] // Support: President Fetch

Over de sidste par år har THE SCHIZOPHONICS opbygget et formidabelt ry som et eksplosivt live act. Ved at indskrive sig i den samme ustoppelige kombination af rock’n’roll-energi og showmanship, som gav næring til THE MC5 i Grande Ballrooms storhedstid, er deres vilde liveshows stærkt influeret af artister som James Brown, Iggy Pop, Jimi Hendrix, Little Richard og The Sonics.

Sanger og guitarist Pat Beers og trommeslager Lety Beers dannede bandet i San Diego i 2009 og har siden da spillet hundredevis af koncerter rundt om i hele verden. Udover at være et enestående liveband, som Shindig Magazine har beskrevet “Som at se en eller anden sindssyg hybrid af Wayne Kramer, James Brown og Den Tasmanske Djævel”, skriver The Schizophonics stærke ørehængere, du ikke kan stå stille til. Så kom og sving træbenet til en herlig aften i selskab med The Schizophonics på Richter.

Support: President Fetch

At påstå at President Fetch er en institution indenfor dansk punkrock, er en grov underdrivelse! I år fejrer de københavnske drenge nemlig deres 35 års jubilæum.
Man kunne fristes til at sige, at dette band er i deres tredje musikalske periode. Og denne periode går ikke på kompromis; som god rødvin er disse drenge blevet ældre og bedre! I Ikke mindst live har præsidenterne et solidt renommé, og har man oplevet bandet vælte en scene bare en gang, så er man ikke i tvivl om deres power, rutine og potentiale.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 18 jun
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 140,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej