Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence

THE INTERBEING fra København har skabt sig et markant navn på scenen indenfor Industrial metal siden deres debut i 2011. Nu er bandet aktuelle med deres 3. album ”Icon of the Hopeless”. Et album der følger op på de to internationalt anerkendte albums, som bandet allerede har på CV’et.

Forsanger Dara T. Corcoran fortæller følgende om albummet:

“Vores sjæle er lagt i skabelsen af dette dystopiske monster, og vi er virkelig stolte af resultatet. Icon of the Hopeless er en tematisk og forløsende afslutning på vores to tidligere albums. Det er bestemt mere aggressivt, konceptet bliver færdiggjort, og udtrykket og melodierne er nogle af vores bedste værker til dato.”

Med en teknisk overlegenhed, kontante breakdowns, pulserende industrielle elementer og et melodisk overskud har THE INTERBEING skabt en lyd, der er helt deres egen. Bandets futuristiske lydunivers er stort og eklektisk, og kommer til sin fulde ret med et stramt mix af stjerneproduceren Jacob Hansen.

THE INTERBEING har igennem årene fået top-anmeldelser og eksponering i nogle af verdens mest indflydelsesrige metalmagasiner. I Danmark blev deres debutalbum kaldt årets metalalbum af GAFFA. Bandet har cementeret deres plads på den danske metalscene og bl.a. spillet to gange på Copenhell – sidst på den store HADES scene.

THE INTERBEING har spillet utallige koncerter og turneret i ind- og udland, fra Japan til USA til Europa, og supporteret indflydelsesrige bands såsom Stone Sour, Meshuggah, Twelve Foot Ninja, Parkway Drive, Clawfinger, m.fl.

Rent lyrisk er THE INTERBEING en konceptuel udvikling om et væsen, der kæmper med sine skabere i en dystopisk parallelverden.  Forsanger og tekstforfatter, Dara T. Corcoran, forklarer:

”Det lyriske aspekt er en direkte fortsættelse af de to tidligere albums med vores hovedperson THE INTERBEING i centrum af vores sange. Forrådt og forladt af sin skabere vågner INTERBEING i kølvandet af sin fortvivlelse.

Hans formål ser ud til at være fortabt, men han finder et nyt mål ved at samle sine ligeværdige udstødte væsner for at destruere deres ondsindede skabere.
Udryddelsen af deres skabere danner en ny fremtid for THE INTERBEING og hans oprørske følgere, og han forvandler sig til de håbløses ikon.”

Support: Pain Breaks The Silence

Pain Breaks The Silence er et melodisk hardcoreband, fra de københavnske forstæder. I 2020 udgav de deres debutalbum ”Pain Breaks the Silence”, og de er på trapperne med en ny ep i 2023.
Med udgangspunkt i hardcore metal, har de udviklet deres lyd hvor tunge, rytmiske og aggressive riffs danner rammen, med melodien i fokus.

Lyrikken bevæger sig i afkrogene af det menneskelige sind, og bliver leveret med et gennemført hint af hardrock, og aggressive growls.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 2 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 185,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej