The Billy Surfs // Caper Clowns

The Billy Surfs

Energifyldt surf-rock har vi ikke for meget af på den musikalske bredside herhjemme. Det er et nicheområde, som sjældent kommer uden for snævre engagerede kredse, der endda også ofte mest hælder mod fortidens koryfæer.

Men nu kaster danske The Billy Surfs – der består af Noah Rosanes (Guitar og vokal), Sara Broberg Jonsson (Vokal), Kristian Hybel (bas) og Johannes Gissel (trommer) – sig ud i et spændende og moderne take på Surf Rock med EP’en ”Shut Up”. En velvalgt titel, fordi de primært lader musikken tale, og blot iklæder den korte og enkelte vokale punchlines undervejs. Ep’en efterlader et reguleret virvar af indtryk og referencer – fra Dick Dale, til Blondie, Pulp Fiction, Bond film, Khruangbin og danske PowerSolo – men underligt- og beundringsværdigt nok – lyder det alligevel aldrig helt som nogle af referencerne.

”Did We Match on Tinder” – skaber ganske givet mange billeder hos modtagerne og musikken er fuld af energi og tilsat fuldfede og dansable breaks og beats og naturligvis masser af guitar.
En eventuel sammenhængskraft mellem surf og sex bliver i løbet af Ep’en etableret. Efterfølgende numre som ”Slow Blow” og ”Big Billy” lyder henad soundtracket til en ganske sjov og sexet aften. Aldrig for vulgært eller for voldsomt, men mere på en sanselig, saftholdig og svedig facon.
Shut Up bliver fulgt op af EP’en Speak Up med vokal-drevede numre. Den kommer i september.

Caper Clowns

Caper Clowns spiller indie-pop-rock, og har udgivet de to albums ”The Buca Bus” (2016) og “A Salty Taste To The Lake” (2018). Sangene Pockets, The Way I Dream, Sacre Bleu og Kissing Daylight, har fået en masse airplay på DR`s radiokanaler – derudover er der en masse netradioer i ind- og udlandet, som spiller Caper Clowns sange.

Caper Clowns har omkring 400 større og mindre gigs i bagagen – de har bl.a. været supportband for Lise Westzynthius, The Broken Beats, The Eclectic Moniker og The Crookes (UK) og ikke mindst for Level 42 (UK).

Facebook Event

Dato: lør 12 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 110,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej