Flyttet – Something

Spilleglæde og overskud kommer ud over scenekanten og ind i hjerterne på publikum, når Something introducerer og fremfører The Beatles’ udødelige sange.

Første afdeling er semiakustisk med fokus på vokalerne og kompositionerne. Anden afdeling er elektrisk med fuld skrue! Beatlesekspert og musikjournalist Per Wium binder med korte speaks og anekdoter sangene sammen.

Musikken, sangene, vokalerne, arrangementerne, kompositionerne fra et af de mest indflydelsesrige og populære bands – The Beatles er kommet i kærlige og kyndige hænder og fortolkes af fire garvede musikere, som alle har en stor passion for denne skat af sange og musik, som de fire Beatler skabte i 1960’erne. Igennem 2 X 45 fængslende minutter beriges og røres publikum når bandet i 1. afdeling af aftenen skærer ind til benet af sangene og lader dem fremstå i al deres nøgne og geniale grundsubstans ved at fremføre dem med fokus på vokalerne, melodierne, teksterne og kompositionerne. Man overraskes her over styrken, kraften og genialiteten i sangene og forstår for alvor, at dette er klassisk udødelig musik.
I 2. afdeling har Allan sat sig ved trommerne, Mikael har iført sig elektrisk forstærket guitar, lydniveauet er hævet i tilpas grad, og musikken nærmer sig det originale lydbillede, som vi kender fra pladerne. Bandet tillader sig i beskedent omfang at tviste og fortolke numrene, så især de store studieproduktioner fra fx albummerne Abbey Road og Sgt. Pepper står skarpt tilpasset et 4-mands orkester.
Spilleglæde og overskud er præget i fremførslen fra dette elskelige band, som når helt ud over scenekanten og lige ind i hjerterne på publikum.

Line-up:
Per Wium – Keys, percussion & sang
Peter Haandsbæk – Bas & sang
Michael Bertelsen – Guitar & sang
Allan Bode – Trommer & Percussion

Koncerten er siddende!

AFLYST
Dato: tors 19 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 170,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej