Shy Shy Shy & Lola

Shy Shy Shy
Efter fem år på musikscenen og henholdsvis en EP- og en albumudgivelse i bagagen, er den charmerende danske duo Shy shy shy bestående af de to frontfigurer Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard igen aktuel med en ny anmelderrost EP ved navn Gloss.

De der har fulgt med i den populære og prisvindende TV-serie Doggystyle, som løb over skærmen pa DR3 henover vinteren 2018, vil formentligt også vide, hvem Shy shy shy er. Det er nemlig duoen, der star bag titelnummeret Doggystyle (Pretty Please) ligesom de yderligere har skrevet to sange til serien.

I forbindelse med udgivelsen af Gloss er Shy shy shy på en større Danmarks-turné med flere udsolgte koncerter. GAFFA DK anmeldte turnéstarten i Aarhus med fem stjerner og overskriften ”Shy shy shy bøjer deres talent og overskud i neon”. Live bliver duoen bakket op af Asker Bjørk pa trommer, Símun Lindholm Mohr pa bas og Christian Balvig pa keys, og sammen har bandet spillet på klubber og festivaler i bade ind- og udland såsom Roskilde Festival (DK), SPOT (DK) og MS Dockville (DE).

LOLA

Gruppen LOLA har et lydunivers med rødder i R&B, Hip Hop og Neo Soul og hylder 90ʼs R&B med et moderne touch. Selv kalder de det future R&B. Man bliver draget ind, tryllebundet og forført af den fiktive karakter, som man endnu ikke rigtig ved om eksisterer eller ej. Tekstuniverset giver associationer til asiatisk æstetik, lilla farver, en stærk kvinde figur, smerte, kærlighed og forførelse på en og samme tid. Gruppen skriver, producerer, mixer og masterer alt selv, og er et massivt og powerfuldt live act.

Den københavnske gruppe LOLA blev dannet efter en spontan writing camp i London i efteråret 2017. LOLA er et uafhængigt musikalsk projekt og kreativt kollektiv baseret på 90ʼer nostalgi blandet med deres eget moderne touch. Teksterne er om en stærk kvindelig figur – Alter egoet/femme fatale, LOLA. Musikken er inspireret af den futuristiske Beat Scene samt tidlig -00ʼer Neo Soul og R&B. LOLA er et utopisk lyrisk og musikalsk univers, der lægger grundlaget for en musikalsk og visuel komplet oplevelse. Musikken er udgivet gennem gruppens eget pladeselskab, Lush Reality.

Facebook event

 

Dato: lør 26 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 150,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej