Sebastian Solo – Trubadurens Aftentur

Efter en utrolig succesfuld SEBASTIAN BAND-turne i efteråret 2023 er Sebastian klar igen – Denne gang alene på scenen som solisten – trubaduren med guitar og sange som så ofte før rundt i det ganske land. Sebastian  har i over 50 år beriget os med et hav af sange – De sjove – alvorlige – poetiske – de nyere og gamle hits – det  eminente guitarspil og ikke mindst nærværet med publikum gør Sebastians “Trubadurens aftentur” til en ganske særlig oplevelse

Når Sebastian, alene på scenen møder sit publikum til Trubadurens Aftentur, får poesien for alvor  vinger. Sebastian ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og  forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv. Sebastian er en  kunstner, der har noget på hjerte til både unge og ældre. Fra dem der lærte Sebastian at kende med  Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne. Over den  lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort, Skatteøen, Cyrano og Pippi, men også  numre som Rose, Måske ku’ Vi, Vårvise, Romeo, Her er en sang og nyere sange såsom Hjerterdanser  og Pludselig. Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt diverterer sit publikum med et udsøgt rids af sange fra det sidste halve århundrede.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: tors 10 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 395,-
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej