Satanic Surfers [S] // Support: Kill The Rooster // Remains

Det efterhånden legendariske Skatepunk-band, Satanic Surfers, er endelig tilbage i Danmark efter mange års pause –  de spiller stadig lige hurtigt og deres liveshows er altid sprængfyldte af energi!

Satanic Surfers blev dannet i 1989 i Lund. Siden da har de præget og opnået massiv succes på undergrundsscenen verden over. Efter en længere pause, fandt de sammen igen i midten af ’10erne og har optrådt med en lang række succesfulde koncerter på nogle af Europas og Canadas største festivaler.

Og nå ja, så glemte de i 2019 deres eget 30-års jubilæum, så intet perlebryllup til Satanic Surfers. Men nu er de tilbage og det som firemands band med Rodrigo tilbage på trommer og vokal – ligesom i ’90erne!

Support: Kill The Rooster

Den københavnske prog-punk trio KILL THE ROOSTER er tilbage efter en årelang pause. Og de har medbragt en madpakke fuld af nye hæsblæsende, hjernevridende og ikke mindst catchy numre som vil være at finde på deres kommende LP.

Fra 2007-2015 rejste de Europa tyndt med deres pre-apokalyptiske, psykadeliske skatepunk og nu er det atter tid til at slynge om sig med kantede riffs og storslåede omkvæd.

Support: Remains

Remains spiller fitnessrock med elementer fra de mere melodiske tunge bands som Red Fang, Ibens, Mustache osv! Simpelt, hurtigt og hårdt! Fuck om man spiller lidt forkert, bare det går stærkt! Så hvis du ikke en knallert så køb for den må man gerne have med til vores shows. Bestående af medlemmer fra Keen, Beer=Love, Son of Prey, Desert Eagles, Concrete Flowers, The Fumes, mm. har de tilsammen en del erfaring fra de danske og udenlandske scener og leverer altid et hektisk og hidsigt liveshow! Teksterne handler om alle de samme klicheer som alle andre bands skriver om, men med Kasper i front leveres de med mord i øjnene og en energi som havde han et heksehyl i røven! Det er nok det tætteste du kommer på en merskumspibe safari uden brug af knytnæve. Med andre ord, balls out rock n fucking roll!

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 15 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 200,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej