Sangskriverworkshop med Christian Hjelm + Michael Møller

Har du en sangskriver gemt i maven? Eller er du typen, der går og finder på små melodier? Det kan også være, du allerede har skrevet nogle sange, og gerne vil have inspiration til at komme videre? Så kom til sangskriverworkshop med to af landets fremmeste danske sangskrivere, Christian Hjelm og Michael Møller. Hjelm og Møller vil fortælle om, hvordan de arbejder, og vil udfordre og inspirere dig til at lege videre med din egen sangskrivning!

Christian Hjelm

Christian Hjelm har en fortid i indierockbandet Figurines med hvem han har udgivet 4 albums og 2 ep’er, samt turnéret verden rundt. i 2012 sprang han ud som soloartist med det anmelderroste album “Før Vi Blev Lette”, som blandt andet affødte en Steppeulv for årets Vokalist. Siden er fulgt yderligere 2 soloalbums og en kort afstikker tilbage på engelsk med sideprojektet Lucky Moon.

Ved siden af sit virke som udøvende musiker underviser Christian Hjelm i sangskrivning på Engelsholm Højskole.

Michael Møller 

Michael Møller har i løbet af de sidste 15 år etableret sig som en af væsentligste stemmer på den danske musikscene med både kunstnerisk og kommerciel succes. Med indiekollektivet Moi Caprice og popbandet The Mountains har han løbende haft markante radiohits.

Arrangementet er en del af Spil Dansk Ugen på Richter, som præsenteres i samarbejde med Telefonfabrikken, Gladsaxe Musik- og Billedskole, Gladsaxe Bibliotekerne og UniG.

Praktisk info

Dato: 1. november 2019

Tider: Start Kl. 18.00

Varighed: 3 timer

Sted: Spillestedet Richter // Telefonvej 8F, 2860 Søborg

SPIL DANSK
Dato: fre 1 nov
Dørene åbner: 17:30
Showstart: 18:00
Forsalg Gratis!
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej