Richters Stormøde 2022

Richters årlige stormøde 2022

Richter inviterer alle borgere i Gladsaxe og aktive frivillige på Richter til stormøde.

Dette års stormøde vil både give et indblik i maskinrummet for alle nysgerrige og danne rammerne om valget til én af posterne som frivilligrepræsentant i bestyrelsen.

På første del af stormødet giver vi en kort introduktion til spillestedet Richter og hvad det vil sige, at være frivillig hos os. Vi fortæller om planerne for fremtiden og om hvordan det forgangne år er gået.

I anden del af mødet skal findes 1 frivilligrepræsentant til bestyrelsen. Der sidder i alt 3 frivillige i bestyrelsen, som på lige fod med de øvrige bestyrelsesmedlemmer er med til at sætte den strategiske retning og fastlægge de overordnede linjer for Richters arbejde. Som borger i Gladsaxe eller som aktiv frivillig på Richter er stormødet din mulighed for at være med til at bestemme, hvilke frivillige der skal sidde med i bestyrelsen og dermed præge dit lokale spillested. Som deltager i mødet er du dermed med til at sætte et direkte aftryk på, i hvilken retning Richter skal navigere.

Der vil være kolde drikkevarer og lidt snacks undervejs, men det er en god idé, at have stillet den store sult hjemmefra.
Undervejs vil der fra scenen også blive budt på musik fra det lokale musikmiljø.

Sted, dato & tid:
Richter
Telefonvej 8F
2860 Søborg

11. oktober 2022
Dørene åbner kl. 18:00 & mødet starter kl. 19:00

Hvem & hvordan:
Alle borgere i Gladsaxe Kommune samt aktive frivillige på Richter har møde- og stemmeret. Tilmelding er dog påkrævet for at kunne deltage. Du tilmelder dig ved at hente en gratis billet her på siden.

Deadline for tilmelding er d. 9. oktober.

Opstilling & valgprocedurer

Der skal vælges følgende:
– Én frivilligerepræsentant til bestyrelsen med alderskrav under 30 år for perioden 2022-2024 (to år). Nuværende besat af Suleman Naim.

– To suppleanter for frivilligrepræsentanterne i bestyrelsen for perioden 2022-2023 (et år). Suppleanten indtræder i tilfælde af, at én af frivilligrepræsentanterne i bestyrelsen må udtræde undervejs i perioden.

Alle aktive frivillige på Richter har opstillingsret. Opstilling på selve dagen er muligt, men ønsker man at præsentere sig selv i det udsendte materiale og dagsorden med en kort introtekst, så skal dette være Richters kontor i hænde senest d. 4. oktober 2022.
Ønske om opstilling (frivilligrepræsentant og/eller suppleant), navn, adresse og alder, introtekst om dig som kandidat sendes til kontoret – info@richter-gladsaxe.dk

Der skal stemmes to gange i løbet af aftenen. Alle fremmødte med stemmeret har én stemme i hver afstemning – først afstemning om frivilligrepræsentantposten og derefter om suppleantposterne.
Kandidaterne til de respektive poster findes ved almindeligt flertal. Kandidaten med flest stemmer besætter posten. I tilfælde af stemmelighed, er der omvalg blandt kandidaterne med lige mange stemmer.

Frivilligrepræsentantkadidater der ikke bliver valgt ind i bestyrelsen har efterfølgende mulighed for at stille op som suppleant. Der vælges hhv. en første- og en andensuppleant, ud fra flest og næstflest antal stemmer. I tilfælde af stemmelighed, er der omvalg blandt suppleantkandidaterne med lige mange stemmer.

Personligt fremmøde er påkrævet, det er dermed ikke muligt at overdrage sin stemme eller stemme in absentia.

Indhold & dagsorden
Endelig dagsorden og foreløbig kandidatliste vil blive fremsendt til alle tilmeldte d. 6. oktober

Arrangementet afholdes med unummererede siddepladser

Dato: tirs 11 okt
Dørene åbner: 18:00
Showstart: 19:00
Forsalg Gratis!
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej