Richter Roots: Stephen Fearing [CAN]

Født i Vancouver og opvokset i både Dublin og British Columbia. Stephen Fearing betragtes som en af Canadas mest fremtrædende sangskrivere. Med en hypnotiserende blanding af Americana, folk og et godt øre for stærke pop-melodier har Stephen opbygget en trofast international fanskare på den gammeldags måde med 200 koncerter om året gennem de seneste 30 år.

Fans over det meste af verden kender ham som en fortryllende historiefortæller og en ekvilibristisk guitarist med en karriere der tæller 13 soloalbums og samarbejder med Bruce Cockburn, Rosanne Cash, Richard Thompson, Nick Lowe, Keb’ Mo’ og guitarist M.C. Hansen som han har med på scenen denne aften.

Richter Roots

Spillestedet Richter i Gladsaxe lancerer i samarbejde med musikerne M.C. Hansen en ny klub under navnet Richter Roots, hvor musikere fra hele verden vil lægge vejen forbi. Richter Roots præsenterer det bedste indenfor kontemporær folkemusik, bluegrass, old-time, sangskrivere, historiefortælling og spoken word. Richter Roots kommer til at afholde jamsessions og nye overraskende konstellationer vil se dagens lys i et musikprogram der stræber efter at præsentere alt det de andre spillesteder ikke har på plakaten. Nøgleordene er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Koncerten afholdes med siddepladser. 

Dato: fre 20 maj
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 155,-
Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej