Richter Roots // Otis Gibbs [US]

Otis Gibbs er en amerikansk sangskriver, historiefortæller, maler, fotograf og så har han plantet 7.176 træer.

Han kæmpede engang med en bjørn og tabte.

Han er blevet beskrevet som “Den bedste ukendte sangskriver i musik i dag.” Hvis du spørger ham, vil han simpelthen sige, at han er en folkesanger.

Han er også vært for podcasten “Thanks For Giving Damn”, som præsenterer musikere, journalister og historikere, der deler minder og backstagehistorier. Hans podcast er blevet en kultfavorit og førte til, at han var vært for Country Built on Pandora (USA), hvor Otis fortæller historier om countrymusikkens til sine over 3 millioner abonnenter.

Support: Morgan Helltown & The Lost Cause // SUPPORT AFLYST PGA. CORONA I BANDET

Morgan Helltown & The Lost Cause er navnet på en ny dansk duo, der mødes for at skrive sange om at komme igennem dagen uden at ødelægge for meget.

Genremæssigt bevæger Morgan Helltown & The Lost Cause sig indenfor et folk-, country- og americana-univers i et miskmask af genrer som de selv har valgt at kalde Outsider-folk. Druk, fordærv, død, ødelæggelse og outsider-følelsen er temaer, som de to kammerater dyrker i deres sangskrivning.

Men selvom smerten og dæmonerne lurer rundt om hjørnet, selvom sangene er ofte er præget af melankoli og følsomhed, så er håb, humor og hjertevarme også væsentlige dele af bandets identitet. Disse modsætninger kommer til udtryk i sangskrivningen og i melodierne, men også ved bandets koncerter, hvor lytteren kan komme til at græde og grine sammen med bandet.

Denne æstetik kommer også til udtryk i bandlogoet, der, udover bandnavnet, prydes af en rose og en smadret flaske, hvilket er to centrale elementer i sangskrivningen. Rosen; som symbol for kærligheden, barmhjertigheden og håbet. Den smadrede flaske; som symbol for drikfældigheden, undergangen og fortvivlelsen.

Richter Roots

Richter Roots præsenterer det bedste indenfor kontemporær folkemusik, bluegrass, old-time, sangskrivere, historiefortælling og spoken word. Richter Roots afholder alt fra jamsessions, koncerter, interviewsessions og nye overraskende konstellationer vil se dagens lys i et musikprogram der stræber efter at præsentere alt det de andre spillesteder ikke har på plakaten. Nøgleordene er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Koncerten afholdes med siddepladser. 

Dato: tors 22 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 155,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej