Richter Roots: Christian Hede

Aflyst!

KONCERTEN ER AFLYST!

Efter at have dyrket euroblues og de mørke stemninger i mange år stod Christian Hede et sted, hvor der pludselig kom sprækker i mørket. Resultatet er debutalbummet Hovedspring i Tom Pool, som er spækket med skandi-country og moderne roots musik på dansk.

“Jeg har altid været draget af mørke i musik på samme måde, som man kan være draget af horror eller gys. Ambience, stemninger og tyngde har været det lys, som jeg er løbet efter. På den anden side, har jeg altid elsket blues, amerikansk country og roots musik. Hvor melodierne står skarpt, historierne er taget ud af en slags virkelighed og hvor der er plads til håb og store drømme for lytteren at holde fast i og drømme med på. Det har været det mest grænseoverskridende, at gå efter at lave sådan et album, en stor kunstnerisk
udfordring. Men processen har åbnet noget i mig selv, som ikke var der før. Mine sange er skarpere og kontrasten imellem mørket og de naturlige melodier, er mere interessant for mig og giver et sted for mine kryptiske tekster at leve. Udtrykket bliver sit eget. Vigtigst af alt, så har arbejdet sat mig fri som sangskriver. Den næste plade kan støje, være på dansk eller engelsk, én lang drone eller singalongs. Alt er åbent,” udtaler Christian Hede selv.

Christian Hede er kunstnernavnet for Christian Hede Madsen, der er sangskriver, guitarist og forfatter. Christian Hede Madsen har turneret i hele Europa med stoner-trioen Pet The Preacher og det blues-folkede Bellhound Choir. Han er live-guitarist for Jesper Binzer og har desuden fået udgivet romanen Mørkeræd om demens på Det Poetiske Bureau og er i
2021 aktuel med Tykke Bøger og Dumme Drager – første bind i en serie af romaner for børn på Byens Forlag. i 2020 udkom EP’en ØBO til gode anmeldelser, mens Hovedspring i Tom Pool er Christian Hedes første fuldlængde album på dansk. 2022 byder på nye sange, tour og flere bøger.

Richter Roots

Spillestedet Richter i Gladsaxe lancerer i samarbejde med musikerne M.C. Hansen en ny klub under navnet Richter Roots, hvor musikere fra hele verden vil lægge vejen forbi. Richter Roots præsenterer det bedste indenfor kontemporær folkemusik, bluegrass, old-time, sangskrivere, historiefortælling og spoken word. Richter Roots kommer til at afholde jamsessions og nye overraskende konstellationer vil se dagens lys i et musikprogram der stræber efter at præsentere alt det de andre spillesteder ikke har på plakaten. Nøgleordene er musikalske rødder, nærvær, sublimt håndværk og fællesskab.

Koncerten afholdes med siddepladser. 

Dato: fre 10 jun
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 155,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej