Red Warszawa // Support: Anarchy Zone // Krapyl

Red Warszawa er den type band som lader sig musisk inspirere af store teknikkere som Dream Theater, Frank Zappa og Pink Floyd. På holdningsplanet ligger de på linje med Bono fra U2 og Prince.

Mange internationale hjælpeorganisationer som f.eks. WHO og Human Rights Watch har brugt disse 4 ikoniske individer som talerør for fremtidens budskaber om fred mellem ideerne og alle verdens folk. Med andre ord: et groft mix af GG Allin og Sabrina. ca.-stil: nøgen-black.

Support: Anarchy Zone

Hvis du er fan af langt hår, episke riffs og bare ha’ det røvfedt, så er der hermed serveret en Thrash’n Heavy lækkerbisken til dig!

Anarchy Zone er et Thrash and Heavy Metal band fra Aarhus, som blev dannet og grundlagt i løbet af vinteren 2021. Bandet trækker på inspiration fra den amerikanske Bay Area Thrash-periode med bands som Death Angel, Exodus, Testament etc. Selvom Anarchy Zone er et relativt nyt band, så består det af erfarne medlemmer fra den danske metal undergrundsscene.

Anarchy Zone’s musik karakteriseres bedst som melodisk thrash metal og bandet har udgivet deres EP med samme titel i foråret 2022. Lige nu arbejdes der hårdt på deres full-length debut album, der er sat til at udkomme i starten af ’24. Anarchy Zone har en kraftfuld og potent lyd, der tager dig med på en rejse, der reflekterer over de subgenrer indenfor metal, som bandet har deres indflydelse fra.

Hurtige trommer, fede riffs og nostalgiske vokaler – det er Anarchy Zone

Så hvis du er klar til kaos og fee smadder, så er det frem med hårn og lad vanviddet begynde.

Support: Krapyl

Bandet Krapyl kommer fra det mørke Vestjylland. Bandet består af Kasper på guitar og vocal, Bjarke på lead guitar og backup vocal, Tonni på bass og backup vocal og Jonathan på trommer. Krapyl spiller thrash på deres egen måde og lægger en ære i at levere et fedt sceneshow, om der er for 10 eller 100 er ligegyldigt, glæden ved at få folk til at headbange er det, de lever for.

Vi fucking elsker det musik vi laver, og ved vi har fat i noget rigtigt. Vi lever og ånder for at komme ud og optræde, og har en del koncerter i bagagen samt koncerter i kalenderen. Vi vil bare ud og give den maks gas og give folk en på opleveren.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 2 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 140,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej