Popkorn Nordic – Indledende Runde

Den næste generation af stjernefrø popper!

Om fem år står du måske og tænker tilbage på denne aften, hvor du var en af de første, der opdagede de nye stjerner på musikscenen. Talentudviklingsforløbet POPKORN NORDIC er Sjællands og Skånes dansk/svenske band- og artistplatform, hvor sjællandske bands hjælpes til at tage skridtet videre i deres musikalske karriere.

5 nøje udvalgte bands og artister står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er Sjællands bedste liveact i talentprojektet POPKORN NORDIC.

Kwabezy

Kwabena Boateng også kendt under kunstnernavnet Kwabezy , er fra Ghana og inspireret af drill musikkens mørke sider og tunge rytmer.

Det er de færreste, der rapper på Engelsk og Twi, men det kan og gør Kwabezy. Han bryder normen om et clean tekstunivers og bruger et sprog der følger hans rødder fra Ghana. Dette gør han som ingen andre i Danmark. Kwabezy´s seneste single bliver spillet på p3 og der er flere på vej!

LYST
Lyst er Laura Olivia Dollerup fra København. Projektet Lyst blev skabt i slutningen af 2020 og er eksperimenterende pop fascineret af det drømmende – og de enkle og vemodige melodier pakkes ind i cinematiske og storladne landskaber.

MEELo

Soloprojektet Meelo startede i 2020 da coronapandemien lagde verden ned. Lyden er poppet med et snart af nostalgisk rock formet af en opvækst med John Mayer i radioen og Bruce Springsteen på pladeafspilleren og byder på ærlige tekster om ungdommen.

Pastel Youth

Pastel Youth søger at skabe ærlig musik og at lede folks tanker væk fra det familiære ved hjælp af drømmende synths og fængende melodier og tekster. Sanger Caroline og producer Steffen fortæller gennem deres musik om to menneskers færden i en verden fyldt med spørgsmål og dilemmaer. Bandet omfavner ideen om at bygge bro mellem ting, som ikke normalt passer sammen. Musikken er en fusion af alt fra jazz og R&B til synth-pop og akustisk singer-songwriter musik.

Styrtdyk

Tavs sårbarhed og afgrundsdyb støj kolliderer i Styrtdyks dansksprogede rock. Her svirrer
blødende guitarmotiver og støvede synthesizere side om side med tanker om utilstrækkelighed, fremmedgørelse og fordømt kærlighed. Bag pseudonymet finder man sangskriver Valdemar Dyrløv Schrøder, der igennem sine ligefremme tekster forsøger at vinde fodfæste på tilværelsens skælvende undergrund – eller blot lære at snuble, indtil det føles som at gå. Det er ny dansk rock, som på én gang er sårbar og frustreret, vild og forløsende.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser + ståpladser

Dato: fre 30 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 19:30
Forsalg 70,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej