Popkorn Nordic – Indledende runde

5 nøje udvalgte bands og artister står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er Sjællands bedste liveact i talentprojektet POPKORN NORDIC.
144Hz
144Hz er et poppet indie-rock band, der giver et nyt pust til den velkendte indie-scene. Bandet byder på fantasi og leg i højt tempo, både i deres tekst- og lydunivers.
Don’t Breathe
Ved skillevejen hvor atmosfærisk pop og hård rock mødes, finder du Don’t breathe.
I løbet af de sidste 5 år, har de skabt deres helt egen fortolkning af hvad et “rockband” er.
Med nytænkende rytmer og følsom tonalitet, skabes et live show, der spænder fra det helt stille og smukke, til bankende trommer og forvrængede guitarer, der mødes i klimaks.
KATH
I et drømmende indierock univers gør Kath plads til både små og store følelser. “Hvis vi ik’ kan leve for evigt, hvorfor så dø ung?” er et de spørgsmål, sanger og sangskriver Kath stiller i sine tekster om tankemylder.
Hendes dansksprogede sange indkapsler den komplekse følelse af ungdom. Med hendes karakteristiske vokal og et energisk liveband, er Kath klar på at indtage den danske musikscene med et brag.
LIBRÆ
LIBRÆ er et kunstprojekt skabt af sanger, sangskriver og komponist, Therese Harris Buus Nielsen. Therese har en baggrund som klassisk sanger og dette skinner også igennem i musikken, der, som væsenet LIBRÆ, er en fusion af elementer, som på overfladen kan virke modstridende, men båret af en æterisk vokal i et inddragende tekstunivers, med fede synthklange og pulserende rytmer.
MJ the Kings
Fra Uganda til Danmark – her kommer den nye hiphop/R&B duo MJ the Kings.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 30 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 19:30
Forsalg 95,-
Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Sly & The Man
fre 6 okt
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Signe Svendsen
lør 7 okt
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]
tors 12 okt
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej