Popkorn Nordic – Indledende runde

5 nøje udvalgte bands og artister står klar til at overbevise både publikum og jury om, at de er Sjællands bedste liveact i talentprojektet POPKORN NORDIC.
144Hz
144Hz er et poppet indie-rock band, der giver et nyt pust til den velkendte indie-scene. Bandet byder på fantasi og leg i højt tempo, både i deres tekst- og lydunivers.
Don’t Breathe
Ved skillevejen hvor atmosfærisk pop og hård rock mødes, finder du Don’t breathe.
I løbet af de sidste 5 år, har de skabt deres helt egen fortolkning af hvad et “rockband” er.
Med nytænkende rytmer og følsom tonalitet, skabes et live show, der spænder fra det helt stille og smukke, til bankende trommer og forvrængede guitarer, der mødes i klimaks.
KATH
I et drømmende indierock univers gør Kath plads til både små og store følelser. “Hvis vi ik’ kan leve for evigt, hvorfor så dø ung?” er et de spørgsmål, sanger og sangskriver Kath stiller i sine tekster om tankemylder.
Hendes dansksprogede sange indkapsler den komplekse følelse af ungdom. Med hendes karakteristiske vokal og et energisk liveband, er Kath klar på at indtage den danske musikscene med et brag.
LIBRÆ
LIBRÆ er et kunstprojekt skabt af sanger, sangskriver og komponist, Therese Harris Buus Nielsen. Therese har en baggrund som klassisk sanger og dette skinner også igennem i musikken, der, som væsenet LIBRÆ, er en fusion af elementer, som på overfladen kan virke modstridende, men båret af en æterisk vokal i et inddragende tekstunivers, med fede synthklange og pulserende rytmer.
MJ the Kings
Fra Uganda til Danmark – her kommer den nye hiphop/R&B duo MJ the Kings.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: lør 30 sep
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 19:30
Forsalg 95,-
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej