Pligten Kalder

EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024

Pligten Kalder også til marts.

Torben Stenos økonomi er stadig dybt problematisk, faktisk værre end nogensinde før.
Salget af biletter til Stenos tv-transmitterende begravelse, som han lancerede på den forrige tur har også været skuffende. Derfor har Pligten Kalders tre andre medlemmer, Peter JessenSøren Mikkelsen og Johan Olsen sagt ja til at tage endnu en tur med det gamle orkester for at sikre alderspræsidenten en smule værdighed i alderdommen.

Pligten Kalders ambitiøse og stærkt opblæste kommercielle musicalprojekt ”Emhætte og Ulven” er ikke kommet på plakaten endnu. Der er en enestående mulighed på Pligten Kalders forårstur for at høre et par af de helt store træffere fra forestillingen.

I det hele taget er både lyspunkter og lavpunkter på tilværelsens sidste etaper omdrejningspunktet, når kvartetten går på scenen med en blanding af gamle hits, plus hvad der lige måtte falde de herrer ind den pågældende aften.
En aften med Pligten Kalder vil som altid være en risikabel affære.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

UDSOLGT!
Dato: tors 7 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 265,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej