Pligten Kalder

Emhætte og Ulven Tour

Det er stadig de røde tal på bundlinjen i Pligten Kalders årsregnskab, der motiverer den sejlivede kvartet til at tage på landevejen igen. “Kun for pengenes skyld” touren blev på grund af Covid 19 ikke den forventede økonomiske succes de fire modne mænd havde håbet på.

Men nu har især orkestrets ukuelige optimist, Torben Steno, fået troen på det økonomiske mirakel tilbage, og sammen er de nu klar til at rejse land og rige rundt med “Emhætte og Ulven”, som 2023 turen hedder. Og den tour starter lige her på Richter!

Pligten Kalder har nemlig indset, at musik i sig selv alene ikke gør det. Der skal drama til, hvis bundlinjen en dag skal blive sort. Og musical, det er det folk vil have.

Johan Olsen skal naturligvis spille hovedrollen som den kønsforvirrede Emhætte, der fortvivlet leder efter sin identitet. Rollen som det dumme svin, Ulven, er naturligvis lagt i munden på Torben Steno. De to arbejder stadig på at gøre librettoen helt færdig.

Indtil premieren på musicalen, kan Pligten Kalder opleves ved koncerter, hvor den virtuose blæser, Peter Jessen og geniet fra Glamsbjerg, Søren Mikkelsen på bas og wellnesstangenter udsmykker uddrag fra “Emhætte og Ulven” samt en god portion af de slidstærke Pligten Kalder klassikere, som “Rotten”, “Blot fordi” og “Hvorfor er jeg ikke død”.

Pligten Kalder er, trods Olsen og Stenos stærke fokus på penge, drevet af en pligt til at underholde med en tristesse, der matcher publikums hverdag med sange, der ikke levner meget håb for fremtiden, hvis der overhovedet er sådan en.
Hidtil har Pligtens Kalders koncertaktiviteter været præget af en lille portion – enkelte vil nok mene en for stor portion – tilfældigheder undfanget af kvartettens oplevelser på landevejen frem mod aftenens forjættende rampelys. Uprofessionelt, men svært at slippe af med.

Og helt professionel bliver Pligten Kalder ikke, før musicalen “Emhætten og Ulven” får premiere i en kæmpe opsætning med et hold af folkekære stjerne på rollelisten. Men som overture til den dag, er en koncert med Pligten Kalder absolut til at leve med.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

FÅ BILLETTER!
Dato: tors 2 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 235,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej