Pind // Support: Sosa

MED SUCCESFULDE SOMMERKONCERTER OG DEBUTALBUM ANNONCERER PIND SIN STØRSTE TURNÉ TIL DATO I EFTERÅRET 2022

Tilbage i foråret spillede Pind sine allerførste koncerter nogensinde med stor selvsikkerhed, hvor han inviterede fans ind i sit unikke univers. Med det nye album ’LOTUS’ samt hits som ’Indlæg’ og ’Plastic’ i ryggen er Pind klar med sin første Danmarksturné til dato, når han med sit band besøger 13 byer til efteråret.

‘(…) jeg var lidt i tvivl om hvorvidt den unge rapper var mand for opgaven. Aldrig I mit liv har jeg taget så meget fejl. (…) Selv da de bukkede, stod der stadig folk og hoppede, selvom musikken var stoppet.’ Skrev GAFFA senest i deres 6-stjernede liveanmeldelse af Pind koncerten på SPOT Festival, hvor han væltede en propfyldt Store Sal i Musikhuset Aarhus. I foråret 2022 spillede Pind sin første turné samt koncerter på toneangivende sommerfestivaler, som f.eks. Roskilde Festival, Nibe Festival og Smukfest. Med debutalbummet ’LOTUS’ samt singlerne ’Indlæg’ og ’Plastic’ i repertoiret er Pind klar til at vælte Danmark med sin største turné til dato, hvor han besøger 13 byer landet over i november og december 2022. Pind glæder sig til touren og udtaler:

’Det har været utrolig overvældende at opleve den opbakning, der har været fra publikum i foråret og hen over sommeren. Et tydeligt tegn på, at musikken har et liv derude blandt folk. Det har virkelig været en øjenåbner. Jeg glæder mig urimeligt meget til min største indendørs turné nogensinde’

Pind er en ung mand med et betagende talent for at betragte og beskrive sin omverden. På albummet ’LOTUS’ inviterer Pind os ind i sit helt unikke lyriske univers, der har taget form via egne oplevelser og observationer. Med sine unikke produktioner og tekster, skabte Pind en særlig rød tråd på albummet, som giver lytterne, der virkelig spidser øre, mulighed for at opsnappe skarpe detaljer og referencer. Bands of Tomorrow skrev bl.a. om albummet:

’(…) LOTUS er et teksttungt album med et højt tempo og så mange detaljer i det lyriske, at det kræver mange gennemlytninger at få alle detaljerne med. En moden, personlig og gennemtænkt udgivelse, der for alvor mejsler Pinds navn fast på den danske rap-scene.’ Bands of Tomorrow 4 ½ ud af 5 stjerner.

Support: Sosa

Sosa har været i gang i lidt over to år, hendes første udgivelse kom i oktober ’20, og på trods af corona og nedlukninger, er det gået stærkt. I oktober ‘21 udgav hun hendes første ep “This is…”, med singlen “Pop Den Booty” som spydspids, mens hendes debut single “Sosa’s Drøm” har været med i tv serien SALSA på DR. Hun har opvarmet to gange på samme dag i 2021 for Suspekt til Roskilde Festivals Summer Days, og året efter i 2022 spillede hun på Arena Stage som del af det officielle program med hendes største koncert til dato.

Med Pato Siebenhaars Black Cheese Records i ryggen og i tæt samarbejde med hendes faste producer og DJ, ShokoBeats, har hun hurtigt markeret sig som en af de skarpest rappere i DK, og det er vel at mærke for begge køn. Dette bakkes op med et fængende og intenst liveshow som har imponeret fra starten af og kun bliver bedre.

Motivationen er inklusion og repræsentation. Sosa, født Esosa Otasowie, er opvokset i et afrikansk hjem i Ishøj med nigerianske forældre, og den dualitet det er at være en ung sort kvinde i Danmark, har præget Sosas liv fra starten af. Hun vil gerne være det der manglede i hendes eget liv da hun var lille, og ikke kunne se eller høre nogen der lignede hende på skærmen, i medierne eller i radioen.

Sosa er den rapper Danmark har brug for. Ikke den “pige rapper”, men den RAPPER rapper DK har brug for.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 9 dec
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 195,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej