Capitals // Orblin // De Fleste

Capitals

Siden 2018 har den københavnske trio CAPITALS skabt deres helt eget genrenedbrydende univers der trækker inspiration fra Bruce Springsteen til Jimmy Eat World. Du kan som publikum forvente at blive lukket ind i et univers med storladne omkvæd, pulserende rytmer og fængende melodier.

I 2021 udgav CAPITALS deres selvbetitlede debut EP hvor alle sangene opnåede airplay på Danmarks Radio og fik en positiv anmeldelse fra musikmediet Side33, som kvitterede med 4/5 stjerner.

Orblin

Orblin er et pop/rock-band fra København. Det er 80’er synth, effektfuld guitar og energiske rytmer. Pop-vokalen ligger centralt i lydbilledet og bringer sangenes historier frem med farverig og tankefuld lyrik.

Orblin har en lyd med mange forskellige elementer. Den strækker sig fra lavdynamiske, nøgne og intime passager til vilde klimakser, hvor vokalen svøbes i et virvar af effekter og smelter ind i en lydmur af synthesizers, tyk lead guitar og pumpende bas. Musikken er ekstatisk og eksplosiv, men den overgiver sig også til melankolien og intimiteten, hvor stille og forsigtige tanker får lov til at komme frem.

De Fleste 

De Fleste er et upcoming københavnerband, der spiller hurtige rocknumre om uforløste drømme, ondskabsfulde branderter og rejser, man aldrig rigtig kommer hjem fra. Af og til også om knuste hjerter eller mousserende vin.

Der er noget rastløst over musikken, som piskes frem af pulserende synthesizere, hårdt pumpede baslinjer og beskidte guitarfigurer. Og ikke mindst forsanger Magnus Mølgaard Andersens karakteristiske vokal, der uhindret bevæger sig fra overlegen kådhed til stille desperation.

En koncert med De Fleste er en nærværende, følsom og eksplosiv oplevelse, hvor punk-attitude, stadionrock-omkvæd og hypnotiserende synth-flader er blandt kvartettens foretrukne virkemidler.

Bandet består af Erik Malling Beck (keys), Emil Sikjær Schlosser (guitar), Alexander Mertz (bas) og Magnus Mølgaard Andersen (vokal).

Debut-singlen ‘Litauen’ udkom i september 2022 stærkt fulgt op af ‘Drømmer’, ‘Fang mig’ og ‘Tusind Timer’ der blev sendt på gaden i hhv. november, januar og juni. De fire udgivelser er blevet taget godt imod og har bl.a. fået pæne ord med på vejen af Karrierekanonen, Bands of Tomorrow, GFRock, MUUV og Uniradioen.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 24 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 75,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej