No Zodiac (US) // Support: Lifesick (DK) // DTHRNR (DK)

Vi er atter klar til at dele smadderlademadder ud på Richter, og denne gang er det No Zodiac, Lifesick og DTHRNR, der står for serveringen!

No Zodiac (US)

No Zodiac blev dannet i 2009 af trommeslager Erik Bartow i Chicago, og har siden debutalbummet ”Population Control” turneret hele verden tyndt. Siden er det blevet til yderligere 2 udgivelser og en tredje på vej, og No Zodiac ser ud til at bringe mere intensitet og aggression for hver udgivelse. Glæd jer med andre ord til en ekstrem energiudladning, når hardcorebandet No Zodiac afslutter deres Europaturné på Richter!

Support: Lifesick (DK)

Lifesick udgav i 2016 deres debut album “6.0.1”, og har siden da lagt hele 4 Europa turnéer bag sig og delt scene med blandt mange andre hardcore legenderne “Comeback Kid” og “Harley Cro-Mags Flanagan”. Nu er bandet klar med deres andet album “SWEPT IN BLACK” som udgives af Isolation Records. 10 numre med fuld tryk på had og ondskab – kan det blive meget bedre?

Support: DTHRNR (DK)

Hardcorebandet DTHRNR startede tilbage i 2015 og består af nuværende og tidligere medlemmer af CABAL, Evra, og Lost In Despair.
DTHRNR har udgivet debutalbummet South Haven, der er fyldt med vrede, elendighed og smerte indkapslet i hardcorelyden. Selvom lyden er hardcore, er der også tydelige indflydelser fra andre genrer at finde, såsom inspirationer fra trap, nu-metal og deathcore.

Facebook event

Dato: lør 23 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 135,-
Køb billet
De Efterladte
tors 24 okt
kl. 19:00
100 DKK
Caféscenen
Shy Shy Shy & Lola
lør 26 okt
kl. 20:00
150 DKK
JAM-Night
SPIL DANSK
man 28 okt
kl. 17:30
Gratis!
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej