Niels Skousen med band

Niels Skousen er en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen. Han lader hånt om sin dåbsattest og er mere på banen end nogensinde før!

Det er sange, der går til hjertet 
Skousen fortæller de historier og betragtninger, der kendetegner ham, og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene og hans publikum rækker ud over flere generationer.

Det er sange, der går til hjertet, når Niels Skousen står på scenen og inviterer publikum med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

Skousen, der debuterede med Skousen & Ingemann helt tilbage i 1971, er ikke kendt som nostalgiker, så ved koncerterne er hovedvægten af repertoiret lagt fra comeback albummet Dobbeltsyn, med ny-klassikeren ’68, og frem. Niels Skousens sangskriverpen er lige så skarp som altid, og med sig til koncerten på Richter har han et fremragende og sammentømret band.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

UDSOLGT!
Dato: fre 10 feb
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 275,-
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej