Niels Skousen med band

Niels Skousen er en af Danmarks vigtigste kulturpersonligheder med en lang karriere i film- og musikbranchen. Han lader hånt om sin dåbsattest og er mere på banen end nogensinde før!

Det er sange, der går til hjertet 
Skousen fortæller de historier og betragtninger, der kendetegner ham, og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene og hans publikum rækker ud over flere generationer.

Det er sange, der går til hjertet, når Niels Skousen står på scenen og inviterer publikum med på en musikalsk rejse. Hans musikalske historier favner bredt, og med sin humoristiske, skarpe og til tider melankolske stemme rammer hans sange os der, hvor vi giver os selv lov til at lade følelserne tale.

Skousen har i kraft af sit virke og sin karriere opnået en toneangivende og anset position, og han fremtræder som en distingveret sangskriver og performer.

Skousen, der debuterede med Skousen & Ingemann helt tilbage i 1971, er ikke kendt som nostalgiker, så ved koncerterne er hovedvægten af repertoiret lagt fra comeback albummet Dobbeltsyn, med ny-klassikeren ’68, og frem. Niels Skousens sangskriverpen er lige så skarp som altid, og med sig til koncerten på Richter har han et fremragende og sammentømret band.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

UDSOLGT!
Dato: fre 10 feb
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 275,-
Souvenirs
fre 24 mar
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej