Nicklas Sahl // Support: Magnus Münster

Richter & MantziusLive præsenterer:

Den for nyligt annoncerede Toppen af Poppen-deltager med den velkendte stemme og de store drømme tager på efterårsturné.
Siden debuten i 2018 er hans sange braget ud i danskernes øregange og hjerter!

Nicklas Sahl er et af de største gennembrud på den danske musikscene i mange år – et sjældent set og, ikke mindst, hørt talent, der med meloditække som få, en stemme ud over det sædvanlige og hits på stribe har slået sit navn fast på rekordtid.

Til sidste års SPOT Festival i september måned var Store Sal i Musikhuset i Aarhus fyldt til bristepunktet med publikum, og GAFFA sendte også hele fem funklende stjerner efter showcase-koncerten under overskriften:

“En magtdemonstration i moderne popmusik!”

Nu tager den velkendte stemme med de store drømme på efterårsturné. Med sange som ‘Four Walls’, ‘Planets’ og ‘New Eyes’ samt det nyeste album ‘God Save The Dream’ på sit CV, tager Nicklas Sahl igen ud på landets spillesteder – og tredje stop på touren bliver Richter i Gladsaxe.

Support: Magnus Münster

Magnus Münster er en ung, spirende sanger og sangskriver. Han er endnu et ubeskrevet blad i dansk musik, men hører man bare 10 sekunder af hans stemme, tænker man, at det kun kan være et spørgsmål om tid, før hans navn er på alles læber.
Den 21-årige sanger har siden starten af gymnasiet arbejdet på at udvikle sin stemme, sangskrivning og lyd, og i efteråret skrev han under på en pladekontrakt med Warner Music.
I 2023 vil Magnus Münster invitere folk indenfor i sit musikalske univers. Det er
et univers med en stor stemme, personlige tekster og iørefaldende melodier.

Koncerten afholdes med ståpladser

Praktisk info vedr. flyt fra MantziusLive til Richter

Koncerten skulle være afholdt på MantziusLive i Birkerød, men på grund af uforudsete udfordringer, som forsinker byggeriet af det nye tag på MantziusLives koncertsal, er koncerten flyttet til Richter i Gladsaxe. Allerede købte billetter gælder fortsat til koncerten på Richter. Billetkøbere er kontaktet direkte på mail med yderligere information.

Vi glæder os til at tage godt imod jer på Richter, og er helt sikre på vi får en fantastisk aften med fremragende Nicklas Sahl.

Dato: lør 5 nov
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 285,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej