NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA

Natboks er et koncertkoncept hvor lyden af den nye generation har mulighed for at blomstre. Til Natboks skabes et rum hvor unge upcoming bands og artister kan komme og få en professionel koncertoplevelse og mærke følelsen af at stå foran et livepublikum. For publikum venter der en liveoplevelse med friske skud på den musikalske stamme fra Gladsaxe og omegn. Natboks er koncerter med musik fra unge, arrangeret af unge og til unge!

Til denne udgave af Natboks kan du opleve:

UNG-SKAB

UNG-SKAB står som et spejl til en generation af unge, der går med følelserne på ærmet og en ærlig tåre på kinden. Over Eigil Bjørn Meldgaards produktioner, der stædigt afsøger grænselandet mellem r’n’b, pop og trap, svæver Clara Rose Lundbergs svævende arrangementer, der sammen opløser lytteren i UNG-SKABs verden. En verden, hvis vejrtrækning er lyden af hjertevenner og hjertesorg, sommerfester og solopgange. Siden udgivelsen af debut-ep’en ‘UNG-SKAB’ i 2021, har gruppen spillet SPOT-festival, udsolgt Pumpehusets store sal og spillet til ‘VEGAs Udvalgte’. I sammenhæng med udgivelsen af deres seneste single ‘Snakker Lort’ blev gruppen bragt i DR P3’s programserie, ‘Upcoming’ og tog i marts 2023 på deres første danmarkstour og endte til december med at indtage Store VEGA i en bragende udsolgt dobbeltkoncert med bandet APHACA.

Lysaar

I en fusion mellem synthesizerens elektroniske puls og rockens melodiske elementer, omfavner Lysaar publikum med vedkommende tekster, der indkapsler et ungdomsliv i 2020’erne. I en kombination af funklende toner og rå kant opstår en enestående verden, der rummer følelser af længsel, vrede, magtesløshed og håb. Lysaar byder indtil selvrefleksion, og kaster et kritisk lys på vores moderne digitaliserede tilværelse, gennem en rejse af indre konflikter og følelser af isolation. Følelser, der opstår i kampen for at bevare autenticiteten i en verden, der er besat af virtuelle facader. Med inderlige kompositioner og et fængende lydunivers udforsker Lysaar tematikker som eksistens og selvopdagelse, og reflekterer over, hvordan tiden vi lever i påvirker det at være ung.

Bag Lysaar står sanger, sangskriver og producer Anders Krogh, der sammen med Lucas Lerhøj (bas), Tobias Voldby (guitar), Gustav Rodler (synthesizer) og Magnus Kousholt (trommer) leverer en uforglemmelig koncertoplevelse.

REPLIKA

REPLIKA er et nyt og ungt dansk-sproget band, opstået i foråret 2022 i det spirende musikmiljø på Musicon, Roskilde. Bandet tænder op i den danske rockscene med en energi, der rækker langt ud over scenekanten.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 8 jun
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 140,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej