NATBOKS x JUVENYLE x Kindkys x Strøm

Natboks er et koncertkoncept hvor lyden af den nye generation har mulighed for at blomstre. Til Natboks skabes et rum hvor unge upcoming bands og artister kan komme og få en professionel koncertoplevelse og mærke følelsen af at stå foran et livepublikum. For publikum venter der en liveoplevelse med friske skud på den musikalske stamme fra Gladsaxe og omegn. Natboks er koncerter med musik fra unge, arrangeret af unge og til unge!

Til denne udgave af Natboks kan du opleve:

JUVENYLE

JUVENYLE er et up-and-coming rockband bestående af fem venner fra Sankt Annæ Gymnasium. Bandet blander fængende riffs, drivende trommer og aktuelle temaer med drivkraft der kaster larmen helt ud over scenekanten. Med elementer af garage- og indierock, er JUVENYLE ikke bange for at tage tunge emner op i deres tekster, men samtidig vælter de sig i humor og et positivt, håbefuldt syn på livet som ung i en presset hverdag.

Kindkys

Kindkys styrer scenen med punkede guitarriffs, hurtige trommer, energiske synth melodier & insisterende vokaler. De bærer følelserne på ærmet, mens der synges om ungdommen i et moderne samfund. Det indadvendte og ømme tekstunivers står i kontrast med den ofte energiske og dansevenlige musik. Kindkys spiller elektronisk pop inspireret af genrer som hyperpop, indierock, DnB & Post-punk. De stræber efter at inddrage folk i deres verden og skabe et frirum hvor man for en stund kan glemme hverdagen.

Strøm

Strøm er et alternativ RnB band, som fandt hinanden i mørket af vinteren 2023.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 12 apr
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 55,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej