NATBOKS

Natboks
Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Til denne udgave af Natboks kan du opleve:
Tonel
Glæde, Hvordan virker det? Elias Tonel ved det i hvert fald ikke, og det kommer til udtryk i hans tekster, mens musikken oftest er danceable. Koncept Albummet TONELITY begynder med temaet afhængighed, og hvordan det kan være en undskyldning for dovenskab, samt hvordan ungdommen nutildags er presset af skole osv. Stoffer, absolut lamhed, depression, længsel og hvordan alle disse temaer påvirker sindet er i Tonels interesse. Musikken fylder meget i Tonels liv, og han går så meget op i hans tekster, som han gør i hans produktion. Alt er indspillet og mixet af Tonel selv.
KURS
KURS er et ungt dansk indie/rock band, der med sine melodiske rock-tendenser og vedkommende danske tekster vækker følelser hos en bred vifte af musiksmage. Sårbare tekster, riffs der bider fra sig og rytmer der byder op til dans, gør at KURS ligger i en klasse for sig selv.
Bandet blev dannet i 2020 af fire venner på musikefterskole. De deler den fælles ambition om at få skrevet en masse musik, komme ud med det og dermed spille en masse koncerter. KURS vil give publikum en stor musikalsk oplevelse hvor indie/rocken kommer helt ud over scenekanten og dermed forener musikere og publikum.
Blåøjet
Blåøjet er ventilen for de komplicerede år mellem ungdom og voksenliv, hvor
ubeslutsomhed og ensomhed er allestedsnærværende. De 4 kammerater spiller musik, der udtrykker vigtigheden ved at være hæmningsløs gennem naiv, uformel og umiddelbar, dansksproget guitarpop. Med en intens og eksplosiv koncertenergi kræver Blåøjet publikums opmærksomhed og hengivenhed. Blåøjet vil vide, at de ikke står alene.
Kort efter bandets etablering i 2019 udsendte de singlerne Flyvende/Flydende og Fortvivlende, Forvirrende Ungdom (som desuden er at finde i Jonas Risvigs CENTRUM fra 2020) og spillede en udsolgt releasekoncert. Corona-årene frigjorde plads til nye kreative udfoldelser hvilket resulterer i udgivelses af bandets Debut EP Det bedste liv i min dag i sommeren ´22
Koncerten afholdes med ståpladser
Dato: fre 3 jun
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 55,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej