Natboks

Natboks
Natboks er et koncertkoncept tilrettet unge mennesker, af unge mennesker. Målet er at skabe en platform for lokale ungebands, og give dem muligheden for at bringe musikken ud af øvelokalet, på en professionel scene, hvor de kan møde deres publikum live. Til denne udgave af Natboks kan du opleve Curled Dream, Rød Mand og The Scribbles.
Curled Dream
Curled Dream er et engelsksproget indie-rock band fra Roskilde, der opstod i foråret 2021. Bandet består af de 4 gymnasievenner Lucas (trommer), Nicolai (bas), Simon (guitar) og Anders (vokal/guitar).
De musikalske forbilleder er blandt andre The Strokes, Red Hot Chili Peppers, Arctic Monkeys og The Minds of 99. Lyden er rytmebaseret og dansabel med hurtige catchy guitarmelodier og voldsomme utæmmede trommefills.
Curled Dream er festlig, humørfyldt, ufiltreret og guitarbaseret indie-rock.
Rød Mand
Rød Mand er et ungt alternativt rockband fra København, som omfavner et vidt spænd af ideer fra den danske og globale rockscene. Med klare linjer trukket fra 90?er-rock såvel som 10?ernes rockikoner er deres musik både familiært, eklektisk men ikke mindst fremadskuende såvel som en eminent liveoplevelse.
Bandet blev dannet i 2019 af fire venner fra gymnasiet, der deler en fælles ambition for at lave det musik, de selv savner på den danske musikscene. I løbet af en langtrukken lockdown lavede de, og udgav, en plade på egen hånd og er nu i færd med at tage tilløb til den næste. Rød Mand er på en mission om, ikke kun at ændre dansk rock, men hele idéen om hvor guitarmusik passer ind på musikscenen.
The Scribbles
The Scribbles er et ungt spirende indierock-band med rødder i den Københavnske forstad. Med deres fængende personligheder og forfriskende lyd genopdager de midt-90?ernes toner og optimisme med originale sange, skrevet og produceret af dem selv.
De indrammer rebelsk tidens ånd, med bevidste tekster om samfundet, ungdommen og fremtiden. De tror på, at den unge generation er den stærkeste generation nogensinde og prøver med deres musik, at mobilisere og beskrive den ungdom, som de er en del af.
De trækker inspiration fra bands som Oasis, The Verve og The Cure som resulterer i konstant sangskrivning og energiske koncerter.
Bandet består af fire drenge som har kendt hinanden for altid, men som for alvor fandt hinanden igennem musikken. Trods deres venskab har der altid været skænderier og kærlighedsdramaer, men når det hele lagt sig, så er det fire drenge som er hinanden meget tætte, og det kan mærkes, ses og høres.
Koncerten afholdes med ståpladser.
Dato: fre 1 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 55,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej