NATBOKS

Natboks er tilbage!

Natboks er et koncertkoncept hvor lyden af den nye generation har mulighed for at blomstre. Til Natboks skabes et rum hvor unge upcoming bands og artister kan komme og få en professionel koncertoplevelse og mærke følelsen af at stå foran et livepublikum. For publikum venter der en liveoplevelse med friske skud på den musikalske stamme fra Gladsaxe og omegn. Natboks er koncerter med musik fra unge, arrangeret af unge og til unge!

Til denne udgave af Natboks kan du opleve:

Kunsti

Kunsti er en moderne, dansk, pop-rock gruppe der med eftertænksomme tekster om det unge voksenliv, fylder scenen med tunge bas-riffs, svævende guitarsoloer og glødende omkvæd. Kunsti forsøger gennem sine sange at finde frem til en dybere forståelse af livet som unge i et univers der byder på kærlighed og forelskelse, men også på usikkerhed og tvivl.

Så gør dig klar til at blive opslugt i Kunsti’s lydunivers og kom med på en rejse når bandet inviterer dig med i frit fald under månen.

AMiiR

AMiiR tegner momenter fra livet, og indespærrer dem blandt heftige trommer og tunge 808s.

Tekster med diverse ordsprog, tomme pladser og symboler.

På en metaforisk måde formår han at fortælle sine dybeste hemmeligheder.

Til tider er artisten mere tro ved sig selv, end personen bag.

Og hvis fejl er menneskeligt, er AMiiR det største menneske.

Hollywood Babylons

Hollywood Babylons definerer punkrock med en usædvanlig stærk attitude og dybde. Hvis du er træt af musik, der kun ridser overfladen, og i stedet foretrækker en fusion af catchy rytmer, heavy lyd og samfundskritik, så vil Hollywood Babylons vække din sjæl. Hollywood Babylons formår at kombinere den uhæmmede energi fra punkrockens rødder med dybtgående tekster, der udfordrer samfundsnormer og reflekterer over livets problemer. Deres karakteristiske lyd er en fusion af oprør, lidenskab og lyrik med substans, der appellerer til dem, der ønsker mere end blot ørehængende toner. Deres tekster afspejler virkeligheden med en ufiltreret ærlighed og har magten til at udfordre og inspirere. Hollywood Babylons tager dig med på en hjertegribende musikalsk rejse, der går ud over konventionel underholdning. Gør dig klar på et tankevækkende, dybt og kraftfuldt liveshow, som du ikke har lyst til at gå glip af!

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 16 dec
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 50,-
Eleanor Shanley & The Sentimentals
ons 29 nov
Dør 19:00
Show 20:00
150 DKK
Di Di’s Store Julebanko
FÅ BILLETTER!
søn 3 dec
Dør 12:00
Show 13:00
235 DKK
Dawn of Demise // Infirmities // Destabilizer
lør 9 dec
Dør 19:00
Show 20:00
120 DKK
Musikbingo // Christmas Edition
tors 14 dec
Dør 19:00
Show 19:30
60 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej