Nashville Nights

Nashville Nights er tilbage i Danmark til maj & juni!

Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste sangskrivere på den internationale countryscene.

Knapt har støvet lagt sig i Odense efter et brag af en Nashville Nights Festival, før arrangørerne og de amerikanske sangskrivere er klar til at trække i cowboystøvlerne igen. I maj og juni ’23 tager Nashville Nights på tour rundt til 8 danske spillesteder.

”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om den netop overståede festival. ”Nashville Nights viser igen international klasse” lød det fra GAFFA.

Nashville Nights er præcis dét: musikalske oplevelser af høj klasse. Både i festival-og turnéformat giver Nashville Nights publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.

Nashville Nights turneen kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener og udelt begejstring hos publikum og anmeldere. I maj ’23 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række ”Writers Rounds”, hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre.

Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange. På Richter kan du opleve:

Dan Smalley [US]

Dan kommer fra Nashville med sit eget take på country. Han kombinerer sin fascination af genrens traditioner med de bløde, passionerede sangtraditioner, han er vokset op med: kirkens gospel og storladne R&B. Hans karriere tog alvor fart, da han rykkede til Nashville og startede sit samarbejde med den prisvindende producer Keith Stegall.

I foråret ’21 udgav han sin debut EP IF I’M BEING HONEST og har allerede delt plakat med stjerner som Ashley McBryde og Willie Nelson. Dan kommer med sjælfulde sange – og ærlige bekendelser fra er allerede meget prøvet liv.

Kinsey Rose [US]

Kinsey Rose er en eminent singer/songwriter fra Nashville, TN, hvis kraftfulde vokal og gribende tekster har vundet publikum over hele verden, og sikret hende en plads på Kelly Clarksons team på The Voice i USA. Kinsey optrådte sidste år på en af countrymusikkens største festivaler i Frankrig, Festival Country Rendez Vous, og har tourneret flittigt i Storbritannien, Skotland, Danmark, Frankrig og Norge de seneste år. I 2022 har hun spillet fra Alaska til Californien, Texas, Pennsylvania og overalt derimellem og vi glæder os som små cowgirls and boys til at velkomme Kinsey til Nashville Nights Spring Tour ’23.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: tors 1 jun
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 235,-
Souvenirs
fre 24 mar
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej