Nashville Nights

Nashville Nights er tilbage i Danmark til maj & juni!

Nu kan du igen opleve en aften med nogle af de bedste sangskrivere på den internationale countryscene.

Knapt har støvet lagt sig i Odense efter et brag af en Nashville Nights Festival, før arrangørerne og de amerikanske sangskrivere er klar til at trække i cowboystøvlerne igen. I maj og juni ’23 tager Nashville Nights på tour rundt til 8 danske spillesteder.

”Oplevelser i særklasse” skrev Fyens Stiftstidende om den netop overståede festival. ”Nashville Nights viser igen international klasse” lød det fra GAFFA.

Nashville Nights er præcis dét: musikalske oplevelser af høj klasse. Både i festival-og turnéformat giver Nashville Nights publikum mulighed for at møde sangskrivere og sangere, der ellers aldrig er mulighed for at se på livescenen i Danmark.

Nashville Nights turneen kom for første gang til Danmark i efteråret 2020, og blev en stor succes med en række udsolgte aftener og udelt begejstring hos publikum og anmeldere. I maj ’23 vender de internationalt anerkendte sangskrivere tilbage med en række ”Writers Rounds”, hvor de præsenterer og spiller sange, de har skrevet til sig selv eller andre.

Aftenerne bygger på konceptet ’Writers Round’, som stammer fra Nashville – og det gør langt de fleste optrædende også. ’Writers Round’ er en elsket og integreret del af countryscenen i USA, hvor sangskrivere går på scenen i en intim, akustisk setting og underholder publikum og hinanden med at spille og fortælle historier om deres sange.

Succesoplevelsen efter en aften i nært selskab med levende musikere og deres fortællinger, stod klar allerede på første turné i 2020:

”publikum var med, de var på, de grinede og de græd, sammen med nogle virkelig stærke sangskrivere inden for country genren. Et hold af fantastiske mennesker, der var til stede for alt og alle, også i de tre indlagte pauser, hvor backstage områderne var mennesketomme, fordi artisterne i stedet var i salen” (side 33).

Nashville Nights koncertrækken har vokset sig lidt større for hver gang, den har været her, og siden september 2021 har den også udviklet sig til en festival over en hel weekend i Odense i september, Nashville Nights International Songwriters Festival. Men den årlige forårstour rundt i Danmark fortsætter og i maj ’23 får publikum igen mulighed for at høre sange – mange indspillet af store stjerner – leveret af de sangskrivere, som oprindeligt skrev dem.

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

Dato: tors 1 jun
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 235,-
The Mukherjee Development
fre 2 dec
Dør 20:00
Show 21:00
150 DKK
Di Di’s Julebingo
UDSOLGT!
søn 4 dec
Dør 12:00
Show 13:00
215 DKK
Julekoncert med Mark & Christoffer
tors 8 dec
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Pind // Support: Sosa
9 dec - 28 nov
Dør 20:00
Show 21:00
195 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej