Moussa Diallo Trio

I 2018 udgav Moussa Diallo albummet med musikken til filmen om Cirkeline, Coco & Det Vilde Næsehorn. Siden har han med sin trio turneret i både Danmark, Sverige og Norge med sangene om Cirkeline og hendes venners tur til Afrika – og nu er turen kommet til Richter.

Med rødder i den vestafrikanske kultur, har Moussa komponeret en plade med sange om de forskellige figurer som optræder i filmen og med hans fantastiske evne for storytelling, bliver både børn og voksne inviteret ind i et fortryllende univers af eventyr, kombineret med autentiske afrikanske rytmer.

“Hvor bliver man bare glad så snart Moussa går igang med at spille. Et utroligt positivt menneske med en blændende musikalitet, som han formidler på den skønneste inkluderende facon så alle føler sig velkomne..”

– Citat fra koncertarrangør

Sangene på pladen er oplagte at synge med på og sange som for eksempel ‘Når Arnold Bliver Sur’ og ‘Choko Coco’ er gået hen og blevet store hits rundt omkring i de danske skoler.

Glæd jer til at opleve Moussa Diallo Trio, det bliver en ren fest!

Line-up

Moussa Diallo: Bas/Vokal
Preben Carlsen: Guitar/vokal
Salieu Dibba: Percussion/Vokal

Varighed: Cirka 1 time
Anbefalet alder: fra 3 år
Alle – både børn og voksne – skal have billet til koncerten

Koncerten afholdes med ståpladser

FOR BØRN
Dato: søn 5 nov
Dørene åbner: 10:00
Showstart: 11:00
Forsalg 80,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej