Moonjam

Moonjams terrængående kvartet med Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Maibrit Olesen og Morten Kærså, kommer til Richter fredag d. 13. oktober.

Kvartetten har været et bemærkelsesværdigt trumfkort i 2022; en ultra fleksibel størrelse, der har spillet koncerter overalt; fra baggårde, barer og campingpladser, til kæmpemæssige byfester, de fineste restauranter og store udendørs arrangementer, små listige jazzklubber og ja, snart sagt hvor som helst…! – ofte med ganske kort varsel, altså dybest set: terrængående. En strategi, der efter lang lang lockdown har vist sig at virke ualmindelig effektivt; Moonjam er simpelthen oppe i de helt høje omdrejninger igen!

Spilleglæden og Moonjams store publikum er vendt tilbage i vildt mål, og energien er på et niveau, der vækker minder om 80-erne og 90-erne, hvor bandet førte sig frem med fredssange, engagement, ørehængere og musikalske landeplager overalt i Danmark, ja, og rundt i verdenen for den sags skyld…

Moonjam, har eksisteret i lige knap 40 år, og står stadig stærkt i det danske musiklandskab. Navnlig gennem den sidste decade (hvis man lige ser bort fra godt to års ufrivillig pause), har orkesteret bevist, at det ER langtidsholdbart – en lyd, en tone, en rytme, en stemning – et musikalsk univers, der er Moonjams helt eget, og samtidig vores allesammens.

Iørefaldende dansk musik der hellere end gerne “jammer” ud – med saxofonen i front – og med et sangkatalog i baggagen, hvor alle vil nyde genkendelsens glæde når 80-er og 90-er hits’ne dukker op i månelyds-landskabet.

Sarai, Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Midsommernat, Belisa, Shaida, Baby du har det, Ticket to Peace, Annabella osv. osv. – hjørnesten i en fabulerende improviseret musikfortælling, der faktisk også tager os helt tilbage til 1979, hvor Moonjams holdkaptajn og sangskriver, Morten Kærså, trådte ind på scenen med sit første store orkester, Sneakers…
– Aftenens sætliste byder derfor også på genhør med klassikere som Skt Peders engle, Sui Sui, Efter festen, Cool Agent, og måske flere endnu…

Line up:
Bobby Ricketts, sax
Rasmus Kærså, bas
Maibrit Olesen, vox
Morten Kærså, vox, keys, synthesizers og “special homegrown electronics!”

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

UDSOLGT!
Dato: fre 13 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 295,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej