Moonjam

Moonjams terrængående kvartet med Bobby Ricketts, Rasmus Kærså, Maibrit Olesen og Morten Kærså, kommer til Richter fredag d. 13. oktober.

Kvartetten har været et bemærkelsesværdigt trumfkort i 2022; en ultra fleksibel størrelse, der har spillet koncerter overalt; fra baggårde, barer og campingpladser, til kæmpemæssige byfester, de fineste restauranter og store udendørs arrangementer, små listige jazzklubber og ja, snart sagt hvor som helst…! – ofte med ganske kort varsel, altså dybest set: terrængående. En strategi, der efter lang lang lockdown har vist sig at virke ualmindelig effektivt; Moonjam er simpelthen oppe i de helt høje omdrejninger igen!

Spilleglæden og Moonjams store publikum er vendt tilbage i vildt mål, og energien er på et niveau, der vækker minder om 80-erne og 90-erne, hvor bandet førte sig frem med fredssange, engagement, ørehængere og musikalske landeplager overalt i Danmark, ja, og rundt i verdenen for den sags skyld…

Moonjam, har eksisteret i lige knap 40 år, og står stadig stærkt i det danske musiklandskab. Navnlig gennem den sidste decade (hvis man lige ser bort fra godt to års ufrivillig pause), har orkesteret bevist, at det ER langtidsholdbart – en lyd, en tone, en rytme, en stemning – et musikalsk univers, der er Moonjams helt eget, og samtidig vores allesammens.

Iørefaldende dansk musik der hellere end gerne “jammer” ud – med saxofonen i front – og med et sangkatalog i baggagen, hvor alle vil nyde genkendelsens glæde når 80-er og 90-er hits’ne dukker op i månelyds-landskabet.

Sarai, Bag de blå bjerge, Gennem ild og vand, Midsommernat, Belisa, Shaida, Baby du har det, Ticket to Peace, Annabella osv. osv. – hjørnesten i en fabulerende improviseret musikfortælling, der faktisk også tager os helt tilbage til 1979, hvor Moonjams holdkaptajn og sangskriver, Morten Kærså, trådte ind på scenen med sit første store orkester, Sneakers…
– Aftenens sætliste byder derfor også på genhør med klassikere som Skt Peders engle, Sui Sui, Efter festen, Cool Agent, og måske flere endnu…

Line up:
Bobby Ricketts, sax
Rasmus Kærså, bas
Maibrit Olesen, vox
Morten Kærså, vox, keys, synthesizers og “special homegrown electronics!”

Koncerten afholdes med unummererede siddepladser

UDSOLGT!
Dato: fre 13 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 295,-
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej