Moi Caprice

moi Caprice var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00’erne, og nu er de tilbage! I 2020 stævner de atter ud, og turnéen starter på Richter!

moi Caprice udgiver i foråret nyt album, som bliver bandets femte album, og det første studiealbum siden We Had Faces Then fra 2008. Bandets fire første album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3, samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De var flere gange nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe.

moi Caprice anno 2019 er tæt på original besætning: Michael Møller (vokal og synths), Casper Henning Hansen (trommer) og David Brunsgaard (guitar). Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og erstattes af Fridolin Nordsø, som tidligere producerede bandets anden plade, You Can’t SayNo Forever. Desuden er Jakob Funch, som var var fast guitarist på bandets sidste turneer, blevet indlemmet i bandet.

Moi Caprice

Facebook Event

Dato: tors 12 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 160,-
Køb billet
De Efterladte
tors 24 okt
kl. 19:00
100 DKK
Caféscenen
Shy Shy Shy & Lola
lør 26 okt
kl. 20:00
150 DKK
JAM-Night
SPIL DANSK
man 28 okt
kl. 17:30
Gratis!
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej