Moi Caprice

moi Caprice var blandt den danske rockscenes mest toneangivende og anmelderroste bands i 00’erne, og nu er de tilbage! I 2020 stævner de atter ud, og turnéen starter på Richter!

moi Caprice udgiver i foråret nyt album, som bliver bandets femte album, og det første studiealbum siden We Had Faces Then fra 2008. Bandets fire første album kastede en række radiohits af sig, heriblandt tre Ugens Uundgåelige på P3, samt en række førstepladser på det hedengangne Elektriske Barometer. De turnerede i store dele af verden og optrådte blandt andet to gange på Roskilde Festival. De var flere gange nomineret til Danish Music Awards og modtog i 2007 en Steppeulv som Årets Gruppe.

moi Caprice anno 2019 er tæt på original besætning: Michael Møller (vokal og synths), Casper Henning Hansen (trommer) og David Brunsgaard (guitar). Bandets oprindelige bassist, Jakob Millung, er nu bosat i Colombia og erstattes af Fridolin Nordsø, som tidligere producerede bandets anden plade, You Can’t SayNo Forever. Desuden er Jakob Funch, som var var fast guitarist på bandets sidste turneer, blevet indlemmet i bandet.

Koncerten er stående!

Moi Caprice

Facebook Event

Dato: tors 12 mar
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 160,-
Køb billet
Red Warszawa
lør 1 feb
kl. 20:00
130 DKK
Stormøde
tors 6 feb
kl. 18:30
Gratis!
Valg til Richters bestyrelse
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej