Prime Collective Presents: Metalcore Night

Denne aften præsenterer Prime Collective de tre metalbands Unseen Faith, Between Oceans & Wolves Among Us på Richter. 

 

De aarhusianske Unseen Faith har internationalt potentiale. Drengene leverer mørk og brutal deathcore i et atmosfærisk univers, og deres debut-fuldlængde WAVER fra 2017 var en dansk magtdemonstration til deathcore-lyttere verden over. Bandets lyd bevæger sig fra halsbrækkende breakdowns til ophøjede musikalske åndehuller, hvor alt for lov til at stå stille, bare for et øjeblik, før jorden endnu engang begynder at ryste. I en genre, hvor gudsbespottelse og makabre og fandenivoldske vers bliver skrålet i vilden sky, tager Unseen Faith deres lyriske univers tættere på himmelen end på helvede, og beskriver hvordan det er at være et religiøst menneske, der forsøger at holde fast i sin tro, midt i et moderne og hektisk samfund.

 

Af primære inspirationskilder kan blandt andet nævnes Thy Art Is Murder, Northlane og Chelsea Grin. 

 

Med udgivelsen af deres seneste album blev E´nemia til Wolves Among Us. Det opkommende band har haft et tæt samarbejde med Aphyxions guitarist, Jonas Haagensen, og således hjulpet på vej, giver de fem aalborgensere et solidt bud på, hvordan dansk metalcore skal lyde. Med deres clean-vokal og guitarhooks placerer bandet sig i den mere poppede ende af metalcore-skalaen, og har derved slægtskab med mange af de britiske og amerikanske soft metalcore bands, der er store i øjeblikket. 

 

BETWEEN OCEANS spiller metalcore i den melodiske ende og er groet ud af den københavnske undergrund. Her har de rumsteret siden 2015 og har spillet shows sammen med flere af landets undergrundshelte – bla. Ghost Iris, Cartographs og Cold Black. Bandet har blikket rettet stift mod fremtiden og et stærkt greb om sangskrivningen. Her finder du metalcore med masser af fængende sound og masser af heavy kant!

 

(Richter forbeholder sig retten til at ændre i showinfo, herunder også koncert-tidspunkt)

Teenage Bottlerocket [US] // Support: The 20Belows
ons 4 okt
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
Sly & The Man
fre 6 okt
Dør 19:00
Show 20:00
165 DKK
Signe Svendsen
lør 7 okt
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]
tors 12 okt
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej