Metal Night X The Arcane Order // Xenoblight // The Tombless

The Arcane Order

Det danske ekstrem metal-band THE ARCANE ORDER blev startet af guitarist og komponist Flemming C. Lund (Invocator, Autumn Leaves, Temple of Scorn) i 00’erne med det mål at skrive episk og melodisk ekstrem-metal, der rykkede grænserne for, hvad metal kunne være og udtrykke. Bandet blev herefter signet til Metal Blade, der udsendte ‘The Machinery of Oblivion’ (2006) og ‘In the Wake of Collisions’ (2008), og efter en længere udgivelses-pause udkom tredje album “Cult of None” på tyske Massacre Records (2015). Undervejs spillede THE ARCANE ORDER en række profilerede hjemlige shows, og bandet har gang på gang vist sig som et af Danmarks mest spændende metal-orkestre.

The Arcane Order udgav sidste år sit fjerde album ‘Distortions From Cosmogony’. Bandet har med sit nye, erfarne line-up skabt et episk metal-album, der med kvintettens særlige stil kombinerer det ekstreme, storladne, tekniske og melodiske og fortæller historien om menneskets evigt eksistentielle splittelse mellem autonomi og underkastelse.

Xenoblight

Xenoblight er et dansk metal band fra Silkeborg som bevæger sig i et bredt spektrum af subgenrer inden for ekstremetallens verden udført med intensitet og teknisk snilde.

The Tombless

’The Tombless’ er et dansk dødsmetalband fra Kolding som er dannet i 2014. Bandets stilart er hovedsageligt inspireret af den klassiske amerikanske dødsmetalscene, særligt med indflydelse fra bands som Deicide, Malevolent Creation og Cannibal Corpse. The Tombless markerer sig ved at være et yderst stabilt live-band og har gennem årene delt scene med prominente bands som Cryptopsy, Dawn of Demise, og Billy Boy in Poison.

Bandets dedikation til musikken, brutaliteten og vildskaben ved rendyrket og varmblodigt dødsmetal er stadig stålfast og ambitionen er at indtage scener i både ind- og udland. Bandet har i 2017 udgivet EP’en ’Beneath the Lid’ og planlægger at indspille album i fuldlængde i 2024.

Koncerten afholdes med ståpladser

The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej