Metal Night X Lipid // Kill Trip // Quantum Solaris

AFLYST

Koncerten er desværre aflyst. Billetkøbere er kontaktet på mail med information om refundering.

Lipid

Der er decideret fed dansk tråd, når Lipid indtager scenen! Gennem 29 stærke år har Lipid holdt heavy metal fanen højt både herhjemme og i udlandet. Og med 2 internationale anmelderroste udgivelser, support for Paul Dianno and Testament og adskillige koncerter i Tyskland, England, Irland, Sverige og Danmark, kan der ikke herske nogen tvivl om, at bandet har cementeret deres status i metalverdenen.

Med de 2 internationale og anmelderroste udgivelser i baggagen i form af ”Hagridden” fra 2003 og ”Deliver us from evil” fra 2006 – begge udgivet globalt på engelske Copro Records, er der numre fra et stærkt bagkatalog i vente. Bl.a. numre som danske anmeldere tidligere har omtalt som ”danske metalklassikere”.

Kill Trip

Sludge/hardcore bandet Kill Trip fra Horsens/Odense udkom i 2022 og 2023 med “Sifting The Ashes” EP serien”, som er opfølgere til debutpladen Bury the Sky fra 2019.

Stilen på Sifting the Ashes har udviklet sig meget siden debutalbummet Bury the Sky. Sørgmodigheden er vokset til vrede. I takt med at klodens dommedag synes at komme nærmere hver eneste dag, og samtidig med at apatien har bredt sig blandt dele af befolkningen, er bandets frustration og sørgmodighed blevet erstattet af en mere ren vrede. Lyden er blevet tungere, og mere direkte.

Bandet synes at have fundet en interessant blanding af rendestens hardcore, som smadrer fra første gnist, og den mere atmosfæriske sludge metal, som for bandet føles lige så naturligt som at trække vejret.

Quantum Solaris

Med sine rødder i det sydlige Sønderjylland, Spiller Quantum Solaris en dyster blanding af Groove, og melodisk dødsmetal, som giver lytteren plads til at danne sig et billede af hændelserne i de forskellige numre.

Bandets debut-EP ”The Power of Greed” kom på gaden I juli 2019, og blev modtaget med fine anmeldelser og udtalelser. I 2022 udkom bandets anden, og aktuelle EP, en plade som grundet COVID-19 var længe på vej, og som igen fik igen gode anmeldelser med på vejen. Heavymetal.dk skrev blandt andet Følgende om pladen

“Der er mørke melodiske breaks, guitarsoli der er fuldstændigt ligeglade med, at kalenderen siger 2022 og ikke 1984, og dundrende beats der giver fornemmelsen af en bissende bisonhjord. Alt sammen pakket ind i velkomponeret moderne melodød”.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 11 maj
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 105,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej