Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack

Horned Almighty

Horned Almighty blev skabt af Hellpig og S. i starten af 2002, som begge har været aktive i den ekstreme metalundergrund siden de tidlige halvfemsere (I bands som Exmortem, Koldborn, Lustration mm.). De startede dette beskidte ækle bæst, kastet op fra Helvedes kloakker, som en duo. Først tiltænkt som et sideprojekt, blev Horned Almighty siden hen hurtigt førsteprioritet og kort tid efter indspilningen af et primitivt demo, blev tronen bag trommerne indtaget af Harm.

Horned Almighty’s stil kan bedst beskrives som en blanding af det primitive fra Celtic Frost, aggressionen fra Discharge og det ækle fra Autopsy – alt sammen indsmurt i råddenskaben af tidligt halvfemser black metal! Horned Almighty har bevist at de ikke er noget søndagskor på en scene og har spillet adskillige koncerter og på flere festivaller herhjemme, såsom Metal Royale, Metal Magic og Copenhell, United Metal Maniacs i Tyskland og været på europatour med Glorior Belli i 2011. Musikken er bevidst skrevet for at ødelægge alle grænser på en scene, knuse alle doktriner og regler med deres “Don’t give a shit” udgave af black metallens ækle kunst og som et bevis på alt hvad der er ekstremt!

Detest

Det hele begyndte i 1990 og året efter så Deathbreed (demobånd) dagens lys. Da vi indspillede det forstod ham der havde studiet slet ikke vores musik, så vi producerede og mixede det selv. Det fik en rigtig god modtagelse og vi fik job på Roskilde Festival 93 som det første danske dødsmetal band på den næststørste scene. Efteråret 1993 var det så en tur i studie igen og Dorval (Progress Red Label) blev så indspillet, og den fik endnu mere omtale.

Efter udgivelsen af dette anmelderroste album gik det rigtig godt med masser af koncerter og alt gik som det skulle, ind til vi fik alt for meget af alt det forkerte (sprut og stoffer). Vi fik lige pludselig meget forskellige ambitioner og der var en masse kampe om hvordan musikken skulle lyde, så i 1996 sluttede festen og Detest var gået i opløsning.

2014 blev Detest så gendannet til nogle koncerter og det gik godt, men de andre ville det ikke lige så meget som mig (John). Så de følgende år blev derfor brugt på rekrutteringen og afprøvning af nye medlemmer, der kunne varetage og videreføre Detest. Som resultat af det arbejde var det i 2018 et mere hårdtslående og fokuseret Detest end nogensinde før, da vi hverken drikker eller tar’ stoffer mere.

Pitchblack

PitchBlack blev dannet I 2002 og fem år senere gjorde de sig bemærket med albummet ’Designed To Dislike’ på den danske og europæiske ekstreme metal-scene. Samme år blev bandet tildelt Årets Metal-debutalbum af Danish Metal Awards.

Bandet udgøres af et kompetent og nærværende line up, hvis medlemmer kan genkendes som bandmedlemmer blandt legendariske danske metalbands og aktive medlemmer af en række etablerede bands, på den danske metalscene.

Tag dette som en garanti for et “killer” live-show med et band, med en passion for at levere det uventede.

Koncerten afholdes med ståpladser

KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej