Mattis (Solo) // Support: Josh Kendl

Lille Scene

Det her har vi glædet os til at offentliggøre! Til marts indvier vi en ny, lille scene i loungen. Scenen giver plads til intime stunder, hvor vi kommer helt tæt på kunsterne og musikken, og til at åbne scenen har vi fundet den perfekte kunstner! Der er tale om en live-musiker af tårnhøj kaliber med en stemme ud over det sædvanelige: byd velkommen til Mattis!

“Mattis’ voice commands attention. It’s that different and that good … And I wish and hope that Mattis drops an EP or album very soon”.

Således lød de rosende ord fra Huffington Post-anmelderen Randy Radic, da Mattis debuterede med sin første single, ”Loverboy”, for et år siden. Siden har Mattis udgivet to singler og to gange ligget nummer 1 på hypemachine’s trending chart, været ugens uundgåelige, spillet koncerter på bl.a. Roskilde, Smukfest, tysk tv-optræden, arbejdet med Jay-Z’s trommeslager og lavet musik til en dansk/svensk krimiserie – alt imens der er blevet arbejdet på Mattis debut-EP som udkom i starten af sommeren.

Om showet siger Mattis:

Jeg glæder mig til at komme og eje scenen med mit onemanshow, kun bestående min vokal, min ynglings guitar, klaver og en stomp box. Det er fedt at spille sangene helt alene og fuldstændig strippet for alt lydproduktion. Som sanger og musiker er det en meget ærlig og musikalsk oplevelse hvor det eneste som står tilbage, er den gode sang og min historie.

Support: Josh Kendl

Josh Kendl er en ung musiker, der laver fængende pop musik. Hans debut single “I Need” er for nyligt blevet anbefalet på DR’s Karrierekanonen, hvor de beskriver den som “Downbeat popmusik, der groover!” Han har rødder i Indierock, men er det seneste stykke tid rykket over i sit helt eget popunivers.

Facebook event

Mattis

Dato: fre 15 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 90,-
Køb billet
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
HateSphere // Nakkeknaekker // Endarken
lør 8 apr
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej