Marianne van Toornburg & Melankolikerne

Den 7.5. 2021 udsendte sangeren og sangskriveren sit andet album ”Simpelt”, der ligesom debuten er fyldt med sørgmuntre sange, fine historier, melankoli, sødme og silende regn. Og, ikke mindst, en konstant undren og refleksion over livet, døden, kærligheden og det store spørgsmål om, hvor man kommer fra og hvor man skal hen – med en drøm og et ønske om, at det hele bare var, ja lidt mere simpelt.

Van Toornburg startede for alvor sin karriere i bandet Sidewalk, tog turen omkring Anne Linnet & Marquis de Sade, turnerede med Miss B. Haven og medvirker bl.a. på Albertes album Lyse Nætter. I 89 dannede hun sammen med Pernille Højmark bandet Sweethearts og var med til 94. Siden udgav hun i med bandet Dreamtones albummet ”Lost in the Woods” og er en del af Jodeladies med hang til Tyrol. Hun udgav i 08 sit første egentlige solo-album MONO, der blev flot modtaget med virkeligt fine anmeldelser.

LIVE har van Toornburg samlet sit dreamteam af musikere:

Johnny Stage – (guitar)-Johnny Stage er en stilsikker og stærk guitarist med sans for både detalje og det store overblik. Stage har haft et mangeårigt samarbejde som wingman for Martin Hall, og har ud over sin egen solokarriere arbejdet både som producer og guitarist for navne som CS Nielsen, Nicklas Schneiderman, Salem og har også produceret et fremragende rock-album med Keld Heick. Stage er en sikker hånd og en musikalsk klippe, der altid bliver stående, lige meget hvad der end sker.

Sisse Selina Larsen – (trommer og kor) Hun fik som 9-årig fik et trommesæt i kælderen, og brød for alvor igennem lydmuren, da Darleens så dagens lys i starten af 90’erne. De udgav to albums og Larsen har siden spillet med bl.a, Master Fatman og Martin Hall. Der er nærmest ikke det band, van Toornburg og Larsen ikke har spillet sammen i, siden de mødte hinanden og dannede The Nancy Sinatra & Lee Hazlewood Show midt i 90’erne – siden blev det til det skønne dreampop-band Dreamtones, senere de tyrolerglade kvinder Jodeladies og meget, meget mere. Udover at være en blændende trommeslager, kan Larsen lægge en vokal helt tæt op ad van Toornburgs, så det hele går op i en højere enhed og smelter smukt sammen.

Sara Saxild (bas og kor) – Saxild er en dynamisk og musikalsk bassist, og fangede van Toornburgs øre i et øvelokale i en ganske anden sammenhæng. Hun er faldet smukt ind i de ellers sammentømrede bekendtskaber i bandet. Hun er nok bedst kendt som en del af det aarhusianske band ”Under Byen”, der væltede både anmeldere og publikum omkuld med deres helt egen sound. Saxild og Larsen ligger godt sammen og har en rigtig god fornemmelse af hinanden – og så er Saxild en ganske fremragende korsanger!

Koncerten afholdes med ståpladser.

Dato: lør 30 apr
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 140,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej