Lucer // Rene Shades

LUCER

LUCER har med sine over 250 livekoncerter på samvittigheden og et solidt aftryk på den europæiske rockverden, skabt grobund for at bide sig fast i den danske og internationale rockscene. Blandt andet samarbejdet med den danske rockhelt Mike Tramp har været med til at sikre denne position. Det er da også på de store scener i ind- og udland at LUCER har opnået deres ry som et gedigent, men også fandenivoldsk liveband – der sikrer en fantastisk oplevelse hver gang. Med den nye lyd, og 200 km/t tilgang til rocken, har LUCER sat sig for at leve op til deres spåede placering som det bedste rock-act Danmark har set de sidste 10 år.

Kvartetten LUCER består af brødrene Lasse og Anders Bøgemark på Bas, sang og guitar, samt Kristoffer Kristensen og Jonathan Nørgaard på guitar og trommer.

Rene Shades

PRETTY MAIDS bassist Rene Shades har leveret et anmelderrost debutalbum “TEENAGE HEART ATTACKS & ROCK N ROLL HEAVEN”. Stilen ligger et sted mellem country og rockens rødder. Selv beskriver han det som en blanding af Keith Urban og Brad Paisley møder Springsteen og Foo Fighters.

Debutalbummet kan bryste sig af top producere/teknikere som Hans Martin Buff (Prince, Scorpions), Flemming Rasmussen (Metallica, Gasolin, mm) og ikke mindst Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy). Rene Shades står selv for al vokal og guitar på albummet.

Rene Shades udtaler:

“I Danmark oplever jeg det bedste live publikum og ser frem til igen at optræde i DK og tage alle med i rock n, roll festen. Jeg lover et super energisk show med masser overraskelser”.

Koncerten er stående!

Dato: lør 7 mar
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 20:30
Forsalg 100,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej