Love Shop

Love Shop er efterhånden en institution i dansk rock, og har leveret hit på hit på hit igennem tiden. Men det er ikke en gammel støvet dinosaur, vi har med at gøre her. Tværtimod formår Love Shop med Jens Unmack i spidsen at udvise en usvækket lyst til at forny sig, og med en netop afsluttet – og anmelderrost – forårsturné, er Love Shop mere varme end nogensinde, og klar til at indtage Richter!

Love Shop er historien om et band med sin helt egen og helt særlige skæbne i dansk rock. To tredjedele af bandets grundlæggere, mundharpevirtousen og sangeren, Henrik Hall og, guitaristen og produceren, Hilmer Hassig, er her desværre ikke mere.  Alligevel står bandet så smukt og stærkt som nogensinde og altid med de to som usynlige medspillere ved koncerterne. Bandet fejrede i 2015 sit 25-års jubilæum med opsamlingsalbummet ”Evergreen – Best of” og i 2017 fulgte det anmelderroste album ”Risiko”.

Love Shop har netop afsluttet et forrygende forår, hvor udgivelsen af albummet, ” Brænder boksen med smukke ting” og en forårsturné, endnu en gang har taget landet med storm. GAFFA skrev blandt andet ”Love Shop har atter sejret, og det er mildt sagt respektindgydende, hvordan de kan udgive album efter album af så høj kvalitet hele 29 år efter debutalbummet” og kvitterede med 5 stjerner. Der er derfor god grund til at glæde sig til efteråret, hvor Jens Unmack og hans faste backingband lægger vejen forbi Richter.

Love Shop

Facebook Event

Dato: lør 5 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 260,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej