LMS Familiekoncert: Trolle & Tormod

LMS står for Levende Musik i Skolen og leverer professionelle skolekoncerter for ører i alle aldre. Koncerterne byder på musikalsk mangfoldighed, kvalitet, relevans og skaber det levende møde, der kan åbne for nye erkendelser, samle, danne, lære, udvikle og inspirere. Dette arrangement kan opleves på Richter og giver ungerne og deres familier en unik mulighed for at gå til koncert sammen i “rigtige” koncertomgivelser. Oplev Trolle og Tormods Opturs Børneshow!

Det er efterhånden ingen hemmelighed at Trolle og Tormods Opturs show er DK’s sejeste Børneshow. De to herrer Trolle og Tormod fyrer den af i en gennemmusikalsk og forrygende koncert og beviser, at sange med seje moves og lærerigt indhold, sagtens kan præsenteres på en sjov og underholdende måde. Med Trolle og Tormod på el-spader er der dømt gyngende reggae med dansetrin og bevægelser, der sætter gang i kroppen på nye måder. Der vil også på vanlig Trolle og Tormod’sk manér være sange hvor børnene klapper på stavelser, rapper på konsonanter, skråler med på vokaler og fester med Shampoo Lajla.

De to friske fyre sætter med garanti både gang i børn og voksne. Glæd jer til en forrygende koncert med Trolle og Tormods Opturs Børneshow.

Showet er en del af Spil Dansk Ugen på Richter, som præsenteres i samarbejde med Telefonfabrikken, Gladsaxe Musik- og Billedskole, Gladsaxe Bibliotekerne og UniG.

Praktisk information

Dato: 27. oktober 2019

Tider: Dørene åbner kl. 12.00 // Showstart kl. 13.00

Varighed: 1 time

Anbefalet alder: børn 4-11 år og deres forældre

Sted: Spillestedet Richter // Telefonvej 8F, 2860 Søborg

SPIL DANSK
Dato: søn 27 okt
Dørene åbner: 12:00
Showstart: 12:00
Forsalg Gratis!
The Mukherjee Development
tors 29 feb
Dør 19:00
Show 20:00
160 DKK
Metal Night X The Interbeing // Support: Pain Breaks The Silence
lør 2 mar
Dør 20:00
Show 21:00
185 DKK
Musikbingo for børn
søn 3 mar
Dør 11:00
Show 12:00
105 DKK
Pligten Kalder
UDSOLGT!
tors 7 mar
Dør 19:00
Show 20:00
265 DKK
EMHÆTTE OG ULVEN TOUR 2024
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej