LLNN // Support: Cartographs // Nordsind

LLNN

LLNN er en københavnerkvartet, som er klar til at tage dig med på en rejse til de ukendte dele af det ydre rum med deres post-apokalyptiske, klaustrofobiske hardcore blandet med sludge metal og tilsat mørke sci-fi elementer og droner. Musikken er mørk, brutal og velspillet, når man oplever den live. LLNN har turneret i det meste af Europa og spillet på bl.a. Roskilde Festival og den hollandske festival Roadburn.

Support: Cartographs

Det københavnske post-metal band Cartographs har siden deres dannelse i 2014, udviklet sig fra en metallisk lyd, til en mere overbevisende atmosfærisk lyd som henter indflydelser fra black metal og folk musik. Deres sangskrivning og lyrik resulterer i fængslende sange, der afspejler den følelsesmæssige musikalske rejse, bandet har taget siden deres oprindelse.

Support: Nordsind

Københavnske Nordsind har eksisteret siden starten af 2017 og spiller instrumental postrock/post black metal. Bandet fokuserer på at opbygge en atmosfære, der får tankerne til at vandre og tiden til at flyve ved at blande store åbne akkorder, blastbeats og beroligende melodiske stykker, der både omfavner melankoli og glæde.

Facebook event

Dato: tors 10 okt
Dørene åbner: 18:00
Showstart: 19:00
Forsalg 160,-
Køb billet
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej