Leander & Smith

Caféscenen

Hvad kan der komme ud af Øresund, to sangere, en guitar og et piano? Sirener, der lokker sømænd i fordærv? Rustne strenge? Eller måske bare helt vidunderlige sange – bittersøde fortællinger om de gange vi kaster os ud i livet uden sikkerhedsnet eller de gange vi går rundt med sommerfugle i maven.
Den dansk/svenske duo LEANDER & SMITH spiller melodiøs og intim popmusik med flerstemmigt sang, farverige arrangementer og et dynamisk sammenspil.
Caroline Leander (Malmø) og Peter Smith (København) har begge levet med musikken i mange år, både som soloartister og i andre sammenhæng. I Danmark kender de fleste Peter Smith fra hits som ”Få det godt sammen” og ”It’s a Shame”. Caroline Leander, der er et velkendt ansigt som frontfigur på den svenske musikscene, er derimod et ubeskrevet blad i Danmark. Indtil nu. Nu mødes de i duoen LEANDER & SMITH med sange på dansk, svensk og engelsk. Deres første album indspilles i øjeblikket i Gula Studion i Malmø med produceren Jens Lindgård med releasedato 27 september 2019.
Caroline Leander og Peter Smith mødte hinanden på en sangskrivercamp på Bornholm i 2017 og man kan, med et fortærsket udtryk sige, at sød musik straks opstod. Ret hurtigt opstod også idéen om at tage samarbejdet videre, da de opdagede, at de er ’sindssygt gode til at skrive sange sammen’. Siden har de to musikere taget turen frem og tilbage over broen fra København til Malmø mange gange og skrevet på og arbejdet med numrene til deres kommende album.

Leander & Smith

Facebook event

Dato: fre 4 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 110,-
Køb billet
Metal Night X Horned Almighty // Detest // PitchBlack
fre 19 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Cicci Landén & band [SE] // Support: The Harmony Aviators
lør 20 apr
Dør 19:00
Show 20:00
220 DKK
GRO // Rumpistol
UNGERABAT
fre 26 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
FRÄULEIN
UNGERABAT
lør 27 apr
Dør 19:00
Show 20:00
175 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej