Leander & Smith

Caféscenen

Hvad kan der komme ud af Øresund, to sangere, en guitar og et piano? Sirener, der lokker sømænd i fordærv? Rustne strenge? Eller måske bare helt vidunderlige sange – bittersøde fortællinger om de gange vi kaster os ud i livet uden sikkerhedsnet eller de gange vi går rundt med sommerfugle i maven.
Den dansk/svenske duo LEANDER & SMITH spiller melodiøs og intim popmusik med flerstemmigt sang, farverige arrangementer og et dynamisk sammenspil.
Caroline Leander (Malmø) og Peter Smith (København) har begge levet med musikken i mange år, både som soloartister og i andre sammenhæng. I Danmark kender de fleste Peter Smith fra hits som ”Få det godt sammen” og ”It’s a Shame”. Caroline Leander, der er et velkendt ansigt som frontfigur på den svenske musikscene, er derimod et ubeskrevet blad i Danmark. Indtil nu. Nu mødes de i duoen LEANDER & SMITH med sange på dansk, svensk og engelsk. Deres første album indspilles i øjeblikket i Gula Studion i Malmø med produceren Jens Lindgård med releasedato 27 september 2019.
Caroline Leander og Peter Smith mødte hinanden på en sangskrivercamp på Bornholm i 2017 og man kan, med et fortærsket udtryk sige, at sød musik straks opstod. Ret hurtigt opstod også idéen om at tage samarbejdet videre, da de opdagede, at de er ’sindssygt gode til at skrive sange sammen’. Siden har de to musikere taget turen frem og tilbage over broen fra København til Malmø mange gange og skrevet på og arbejdet med numrene til deres kommende album.

Leander & Smith

Facebook event

Dato: fre 4 okt
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 110,-
Køb billet
500 års musikhistorie på 5 kvarter – med Hammer og Cilius
UDSOLGT!
tors 30 mar
Dør 19:00
Show 20:00
210 DKK
Richter & Gladsaxe Bibliotekerne præsenterer
ZINDY – 30 års jubilæums TOUR
fre 31 mar
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
Cabal // Support: HENRET // DETHRXNER
lør 1 apr
Dør 19:00
Show 20:00
195 DKK
HateSphere // Nakkeknaekker // Endarken
lør 8 apr
Dør 19:00
Show 20:00
170 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 8F, 2860 Søborg · Find vej