KLUBIEN & DANSEORKESTRET

Glæd jer til en aften med alle de udødelige hits fra 4 årtier! Det er nemlig lige præcis det der er på programmet, når vi får besøg af Klubien & Danseorkestret fredag d. 7. juni.

Jørgen Klubien har haft en lang og glorværdig karriere i kunstens verden – dels som sanger og komponist i Danseorkestret og dels som tegner for Disney og Pixar. Med Danseorkestret, som var et af de første danske bands, som udelukkende spillede soulinspireret musik, har Klubien opnået en ”forevig” plads i dansk musikhistorie. Danseorkestret har igennem 4 årtier produceret 6 albums, spillet og optrådt live på stort set alle danske scener fra Roskilde Festivals Grøn Scene, Københavns Idrætspark, KB Hallen, Skanderborg Smukfest til Store Vega og Tilvilde Bistro – og nu er turen kommet til Richter.

Glæd jer til en aften hvor Klubien & Danseorkestret vil dele ud af soulmusikken fra den lange karriere, og vil spille numre som ”Kom tilbage nu”, ”Regndans”, ”satellit” og ”Du og Mig”.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: fre 7 jun
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 320,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej