Kira Mac [UK] // Support: Zeup [DK]

Kira Mac er et musikalsk kollektiv, der består – proklamerer de stolt – af ”misfits” fra forskellige hjørner af landet, fra Stoke til Hull, som mødtes tilfældigt i Manchester tilbage i 2018. Opkaldt efter deres frontkvinde, er Kira Mac et band bygget på straight-up old school bluesrockriffs med en moderne kant, et væld af flair, soul og intens rock ‘n’ roll.

Bandets rå talent og gennemførte tone er bygget af græsrødder og kærligheden til eklektisk sound og akustiske færdigheder. Som et kollektivt, har de absorberet indflydelse fra store bands og kunstnere, der kom før dem, og især er de opdraget på old school rock, blues og alt andet derimellem.

Support: Zeup

Den swingende stoner rock fra københavnske Zeup har fået en del opmærksomhed i den danske metalundergrund den seneste tid. Med afsæt i en fælles passion for tung analog rockmusik, leverer trioen solid ørkenrock med et strejf af punk, fuzz og grunge.
Zeup (udtales som det engelske ord for “suppe”) blev dannet i 2018 af Jakob Bach (guitar, vokal), Morten Rold (bas, kor) og Morten Barth (trommer). De tre københavnere deler en fælles passion for tung analog rockmusik. Zeups musik indeholder elementer fra både stoner rock, punk og grunge, og indimellem finder man musikalske referencer til 70’ernes rockikoner Black Sabbath og Led Zeppelin.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: tors 12 okt
Dørene åbner: 19:00
Showstart: 20:00
Forsalg 170,-
KLUBIEN & DANSEORKESTRET
fre 7 jun
Dør 19:00
Show 20:00
320 DKK
NATBOKS X UNG-SKAB X LYSAAR X REPLIKA
lør 8 jun
Dør 19:00
Show 20:00
140 DKK
Chapper
FOR BØRN
søn 9 jun
Dør 11:00
Show 12:00
125 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej