KATINKA Band // Support: Esben Munk

Ekstremsport Tour 2.0

I februar udkom Katinka Bands tredje album, Ekstremsport. Et album der bl.a. høstede intet mindre end 5 stjerner i Gaffa og Jyllands-Posten og fire hjerter i Politiken. I foråret drog de på en Ekstremsport Tour med 20 koncerter rundt om i landet – men det var slet, slet ikke nok. Nu er de klar til anden runde, Ekstremsport Tour 2.0

Katinka Band markerer sig ved at være helt igennem egenrådige, og deres eksperimenterende og poetiske popmusik skabes hverken efter skabelon eller på bestilling.

Lydbilledet er organisk og personligt med referencer til den klassiske, danske sangtradition. Stemningen er nærværende og fyldt med omsorg – men tag ikke fejl. Forsanger Katinka Bjerregaards tekster er en mosaik af både hjertelige og smertelige følelser, som lige så vel som at varme også hellere end gerne må gøre ondt. Tekstuniverset har rod i hendes egen dagbog, men trækker tråde tilbage til store danske digtere som Frank Jæger, Morten Nielsen og Tom Kristensen.

Bandet blev dannet i 2012, og har siden gjort sig bemærket ved at vinde KarriereKanonen i 2015, en Steppeulv i kategorien ’Årets håb’ i 2017 og Carl Prisen i kategorien ’Årets komponist – pop’ i 2018.

Som dine tætteste venner er Katinka Band ved din side, når du har allermest brug for det – til at omfavne dig, når du er lykkelig. Til at trøste dig, når du er ked af det. Og ikke mindst til at ruske op i dig, når livet bliver lidt for svært, og du har brug for en hjælpende hånd.

De er Simon, Marie, Katinka og Tobias. Sammen er de blot Katinka band.

Support: Esben Munk

Med et afsæt i en højlydt undren mod sin omverden, formidler Esben Munk med gribende nærvær og indlevelse sange om nuancerne i tilværelsen på godt og ondt. Sangene skildrer observationer og tendenser set fra hans eget perspektiv, der kommer til live gennem et storladent, råt og andre gange et helt intimt og længselsfuldt udtryk.

Tidligere udgivelser er blevet velmodtaget af danske medier med en GAFFA præmiere af ‘Kig Nu Op’, flere anbefalinger og opbakning fra både P3 P4 og på P6 BEAT som ‘Ugens Kanon’. Radiovært på P3, Nicolas Kawamura, fortalte følgende om sangen Frygt: »Det er ligesom Minds of 99 – bare med ekstra meget benzin på«. På livescenen har Esben Munk bl.a. flere gange spillet support på Katinka Bands turnéer.

Esben Munk er nu klar til at vise mere ny musik, og i efteråret 2022 venter de næste singles, mens slutningen af året byder på udgivelse af hele albummet ‘HØJLYT UNDREN’ d. 4 november på pladeselskabet Blikflak.

Koncerten afholdes med ståpladser

Dato: lør 17 sep
Dørene åbner: 20:00
Showstart: 21:00
Forsalg 220,-
FRAADS
UNGERABAT
tors 29 aug
Dør 19:00
Show 20:00
200 DKK
Fredagspunkbash #2
fre 13 sep
Dør 18:30
Show 19:00
145 DKK
Fyr & Flamme // Support: Kryd
fre 20 sep
Dør 19:00
Show 20:00
275 DKK
Løber hjemmefra
Forældet webbrowser

Du besøger denne hjemmeside via en meget forældet webbrowser. Oplevelsen vil være forringet og visse funktioner virker muligvis slet ikke. Vi anbefaler at du i stedet besøger via en opdateret browser, såsom:

Richter · Telefonvej 16, 2860 Søborg · Find vej